Oldal frissítése

Vélemények: Corsair 6500D AIRFLOW Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Corsair 6500D AIRFLOW Black témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Corsair 6500D AIRFLOW Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Corsair 6500D AIRFLOW Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Corsair 6500D AIRFLOW Black - Számítógépház
Corsair 6500D AIRFLOW Black
Raktáron > 5 db
74 990 Ft
Kosárba
Pavel, Perštejnflag
Értékelve: 2024. 04. 19., változat: Corsair 6500D AIRFLOW Black
Hitelesített vásárlás
Minőségi kivitelezés.
Minden lehetséges csavar a csomagban.
Lehetőség akár 13 120mm-es vagy valamivel kevesebb 140mm-es venturi felszerelésére, ami hihetetlenül jó légáramlást biztosít
Belül tágas, és a két kamrának köszönhetően szépen lehet benne dolgozni.
Rengeteg fogás a ventilátorok kábeleinek elvezetéséhez.
Porszűrők. Erősebb elöl és oldalt a beszíváshoz, és gyengébb felül a kipufogóhoz.
Az árért elvártam volna néhány ventilátort a csomagban, de nincsenek. Corsair is kiadott egy RGB változat, amely tartalmazza a ventilátorok, de az ára 1500, - több.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 19., változat: Corsair 6500D AIRFLOW Black
Hitelesített vásárlás
Valószínűleg a legjobb ruhatár, ami valaha is volt. Ha nem zavar a nagyobb méret és a nagyobb súly, akkor valószínűleg nem kaphatsz jobbat, rengeteg hely van egy vízi ember számára. Vigyázat, ventilátorok nélkül, külön kell megvásárolni.
Rengeteg hely mindenféle dolog számára
kettős kamra - rengeteg hely hátul, végre nincsenek szardíniaként összezsúfolt kábelek a tápegység közelében
rengeteg nyílás a ventilátorok számára, szuper légáramlás
a tápegység tökéletes elhelyezése, szuper hozzáférés minden csatlakozóhoz
"gyorskioldó csavarok" a ventilátorok felszereléséhez, egy csavar a csavarhúzóval és a ventilátor úgy ragad, mint a szögek.
szervező csavarokhoz
ventilátorok nélkül, annak ellenére, hogy a képen vannak, és az alza "szakértő" megerősítette nekem, hogy a csomagban vannak, az ellenkezője igaz.
az üveg oldalfalat a zsanérban tartó csavart nem lehetett kicsavarni (csak a menetben forgott), el kellett távolítani az oldalfalat a három csavaron tartó zsanérokkal együtt, semmi szörnyű, de bosszantó és enyhe csalódás, hogy egy ilyen apróság nem működik: /
csak 2xSSD és 2xHDD számára van hely, még egy keretbe legalább két további meghajtó férne bele.
az üveg oldalfalának kicsit merevebb zárása, nyitáskor/záráskor egy kis erőt kell alkalmazni, záráskor kicsit kopog, de remélhetőleg tartós lesz
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10