Oldal frissítése

Vélemények: Corsair 5000D Tempered Glass Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Corsair 5000D Tempered Glass Black témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Corsair 5000D Tempered Glass Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Corsair 5000D Tempered Glass Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Corsair 5000D Tempered Glass Black - Számítógépház
Corsair 5000D Tempered Glass Black
Megszűnt
Jaroslav, Bratislava - Petržalkaflag
Értékelve: 2022. 01. 29., változat: Corsair 5000D Tempered Glass Black
Hitelesített vásárlás
Úgy döntöttem, hogy lecserélem a régebbi tokomat egy nagyobbra, és eredetileg egy Corsair 400C Carbide Series átlátszó oldalfalú tokom volt, amelynek tökéletesen kialakított nyílása volt, és úgy csukódott, mintha egy autó ajtaját nyitnám ki. Ez tökéletes és egyszerű volt, és pillanatok alatt tudtam, hogyan kell a számítógépet a fegyverbe tenni. Ez hiányzik nekem ebből a dobozból. Ez nem akkora tragédia, csak egy apró részlet. A doboz tökéletesen kidolgozott, még az olyan apró részletek, mint a tépőzáras kábelkötegelő, amikről a leírásban nem is esik szó, a Corsairt is boldoggá tehetik. Aki ezen a ládán gondolkodik, biztosan nem fogja megbánni.
Corsair minőség, amit nem engedhetek meg magamnak
minőségi tervezés
könnyen eltávolítható panelek a tisztításhoz
kábel-menedzsment teljesen tökéletes a tépőzárral
nem eltávolítható csavarok az oldallapokon
az egyetlen mínusz, amit adnék az átlátszó oldalfalért, amit meg lehetne oldani, mint a zsanérokon való nyitást.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15