Oldal frissítése

Vélemények: Cooler Master MASTERLIQUID 120L CORE

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Cooler Master MASTERLIQUID 120L CORE témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Cooler Master MASTERLIQUID 120L CORE termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Cooler Master MASTERLIQUID 120L CORE megvásárlása után te is írsz értékelést.
Cooler Master MASTERLIQUID 120L CORE - Vízhűtés
Cooler Master MASTERLIQUID 120L CORE
Pillanatnyilag nem elérhető
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 03., változat: Cooler Master MASTERLIQUID 120L CORE
Hitelesített vásárlás
Nagyon hatékony hűtés, a raktáron lévő hűtőhöz képest 20-30 C fokkal alacsonyabb hőmérséklet. Tesztelve AMD RYZEN 9, 3900X rendszeren
Nem foglal sok helyet a szekrényben, a hűtőrácsot a szokásos szekrényhűtés helyett szerelik fel.
Nagyon csendes
Nincs RGB, csak minimalista fény, ami számomra egy plusz.
Ára
Semmi
Csak az első indítás után volt láthatóan folyamatban a "szellőztetés", azaz. hallani lehetett a buborékok repülését a csövekben - azonban 10s után abbamaradt, és most teljesen csendes.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20