Oldal frissítése

Vélemények: Concept VR1000 RoboCross Space Aqua

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Concept VR1000 RoboCross Space Aqua témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Concept VR1000 RoboCross Space Aqua termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Concept VR1000 RoboCross Space Aqua megvásárlása után te is írsz értékelést.
Concept VR1000 RoboCross Space Aqua - Robotporszívó
Concept VR1000 RoboCross Space Aqua
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 12., változat: Concept VR1000 RoboCross Space Aqua
Hitelesített vásárlás
meghajtók eléggé zavaró, nincs rendszer egyáltalán a tisztításban
0 ×Jelentés
Martin, Bilinaflag
Értékelve: 2021. 03. 23., változat: Concept VR1000 RoboCross Space Aqua
Hitelesített vásárlás
Csak porszívózásra vettük (szőnyegek mindenhol), ezt nagyon jól kezeli. Zaj rendben. Három program=egyszerű használat. A bázisállomást 8), bőségesen elegendő. Akkumulátor több mint egy óra. Értékelem az egyszerűséget.
A formatervezés nem sértő
Egyesek számára a mobilalkalmazás hiánya talán nem elég okos dolog, a nyugdíjasok viszont értékelni fogják ezt. Nem használjuk a nyomtatási zajt arra, hogy megmondjuk, mennyire jó. De az 1.
Nagymama adott neki egy nevet 8)), így reméljük, hogy tartós lesz.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20