Oldal frissítése

Vélemények: Concept RM3000 Food Processor 800W CUBE

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Concept RM3000 Food Processor 800W CUBE témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Concept RM3000 Food Processor 800W CUBE termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Concept RM3000 Food Processor 800W CUBE megvásárlása után te is írsz értékelést.
Concept RM3000 Food Processor 800W CUBE - Konyhai robotgép
Concept RM3000 Food Processor 800W CUBE
Raktáron 2 db
40 890 Ft
Kosárba
Nela, Brnoflag
Értékelve: 2023. 01. 10., változat: Concept RM3000 Food Processor 800W CUBE
Hitelesített vásárlás
Az ideális ár-teljesítmény arányt kerestük, és szükségünk volt az összes olyan funkcióra, amely ennél a készüléknél szerepel. Néhány funkciót ez a készülék nem teljesít teljes mértékben. Olyan sokoldalú konyhai segédeszközt kerestünk, amely megspórolja a munkát, de ez a gép pont az ellenkezője. Inkább fektessünk többet egy funkcionális konyhai robotgépbe. Visszajövünk.
A durva reszelés jól működik
A kompatibilitás viszonylag jó
Egyszerű design
A tészta dagasztása nem lehetséges (pizza, keksz) - ez csak keverés egy műanyag tartozékkal, még a legalacsonyabb sebesség is teljesen használhatatlan erre a funkcióra.
Habverés - a tojásfehérjéből nem lehet havat verni, az 1-es sebesség megint csak teljesen alkalmatlan, és a hó részben túlhajtott, részben teljesen folyékony tojásfehérje.
Habverés, aprítás, turmixolás közben az ételek kirepülnek a tartályból a kiöntőnyíláson keresztül, a kezével/székével meg kell fognia, hogy ne porosodjon az egész konyha.
Darabokra aprítás - kb. 30% a teljes szemcse, ami hatalmas anyagpazarlás.
A tartozékok cseréjekor az étel a tengelynyílásba illeszkedik, a különböző funkciók használata között teljesen szét kell szerelni. Mosáskor az ételek beakadnak a ráncokba, lyukakba.
0 ×Jelentés
Lenka, praha 6flag
Értékelve: 2022. 12. 06., változat: Concept RM3000 Food Processor 800W CUBE
Hitelesített vásárlás
semelyik
Nem lehet kekszet, zsemlemorzsát reszelni. Amikor kekszet reszel, nem csak, hogy nincs reszelő a finom reszeléshez, de minden kirepül a tartály másik oldalán. Nem fogsz hernyót kapni. nem fog beférni a rács lyukába. Ezenkívül a robot körülbelül 15 percig dolgozott.
0 ×Jelentés
Jan, Praha 5flag
Értékelve: 2021. 06. 11., változat: Concept RM3000 Food Processor 800W CUBE
Hitelesített vásárlás
jó felszerelés
egyes tartozékok szinte azonnal tönkremennek (azok, amelyeknek saját műanyag fogaskerekük van)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05