Oldal frissítése

Vélemények: CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete témával kapcsolatban? Nálunk 30 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete - Hősugárzó
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Szállításra kész > 5 db
31 990 Ft
Kosárba
Kateřina, Sušiceflag
Értékelve: 2024. 02. 19., változat: CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hitelesített vásárlás
Design
Gyorsan felmelegít egy kis helyiséget
További funkciók
a kívánt hőmérsékletre való felmelegedés után hidegebb levegő áramlik be, ami néha hideget okoz, ha közvetlenül szemben állunk vele
0 ×Jelentés
Michal, Huslenkyflag
Értékelve: 2023. 12. 31., változat: Concept QH4100 Smart
Hitelesített vásárlás
Megfelel minden
Távirányító
vezérlés alkalmazáson keresztül
Egy színváltozat
0 ×Jelentés
Patrik, Lysá nad Labemflag
Értékelve: 2023. 12. 22., változat: CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hitelesített vásárlás
A fürdőszobához, egy újonnan épített fürdőszobához használtuk tartozékként! És talán 14 napig használtuk, amikor hirtelen, körülbelül egy perccel azután, hogy kikapcsoltam, az egész üveg leesett, és ezernyi apró darabra tört szét a fürdőszobában, ahol akkor egy 15 hónapos kisbaba állt! Az egész üveg a karton mindkét oldalához van ragasztva, nem értem, ki találta ezt ki *****!
Dizájn
Nem ajánlott! 14 nap után a vámüveg leesett! Streptococcus mindenütt.
Gyenge minőség és laza feldolgozás
0 ×Jelentés
Vásárló, Kolinflag
Értékelve: 2023. 12. 21., változat: CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér
Hitelesített vásárlás
Oké
0 ×Jelentés
Josef, Velké Prilepyflag
Értékelve: 2023. 10. 08., változat: CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér
Hitelesített vásárlás
Jobb, ha másik eszközt keres
Megfullad
Modern kialakítású, kicsi, szélessége kb. 55 cm.
Ez a készülék három üzemmóddal rendelkezik, amelyeket egy belső számítógép vezérel: Az első csak egy lehetőség a Mode-ban, hogy a teljesítményt 1 vagy 2 kW + Swing módra állítsa be. És addig fog működni, amíg le nem merül... nem számít, milyen a hőmérséklet errefelé. Valószínűleg ez az egyetlen hasznos, működőképes üzemmód.
A második üzemmódot a benne lévő számítógép vezérli, saját életét éli. A hőmérséklet beállításakor 2 kW-os teljesítménnyel dolgozik, a beállított hőmérséklet előtt a végén 1 kW-ra csökkenti a teljesítményt, majd egy ideig csak a ventilátor fúj, majd kikapcsol. A készülék belsejében lévő érzékelővel érzékeli a hőmérsékletet, így csak 10-15 perc múlva kezd újra fűteni, még akkor is, ha a szoba hűvös, mert a készülék belsejében meleg van. Ráadásul a hatalmas kijelzőn állítólag az RT-t (valószínűleg szobahőmérséklet) mutatja, de ez 8-15 fokkal magasabb, mint a szobahőmérséklet. Műszakilag nem kielégítő megoldás, nem működőképes. A hőmérsékletet 49 C-ig állíthatod, akkor valószínűleg örökké melegíteni fog. És a hatalmas kijelző még mindig egy semmitmondó környezeti hőmérsékletet mutat. A harmadik programozási módot még nem próbáltam, de ez a második mód kombinálva az ütemezéssel.
Ha eltörik vagy elveszíti a távirányítót, nincs szerencséje. A készüléket csak a hátoldalon található, nem feltűnő (érthetetlenül rejtett) gombbal lehet bekapcsolni. És csak a 2 kW-os és a Swing üzemmódot kapcsolja be/ki. Semmi mást nem tehetsz. Az előlap sajnos nem tartalmaz más kezelőszervet...
Az előlap tele van ikonokkal, de a lényeges ikonok, amelyekből tudni lehet, hogy folyamatos fűtési üzemmódban vagy egy második hőmérséklet-szabályozott üzemmódban vagyok-e, sehol sem találhatók. És szükség van rá, amikor például én vagyok az utolsó, aki elhagyja a szobát, hogy ne hagyjam a készüléket 1-es üzemmódban, ami örökké csak fűtene.
Számos funkciója van, de elsősorban a fűtés. Okos eszköznek tűnik, de kinek van ideje arra, hogy időt szánjon rá? A kevesebb néha több, azt hiszem... A vezérlés "felhasználóbarát". A gyártó forró tűvel varrta, a 21. században az ellenőrzés minősége és tisztasága kulcsfontosságú.
0 ×Jelentés
Vásárló, Szigethalomflag
Értékelve: 2023. 09. 21., változat: CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hitelesített vásárlás
Gyorsan felfűt, tetszetős
Nagyon kicsi a távírányítója
0 ×Jelentés
Michal, Lipovecflag
Értékelve: 2023. 05. 17., változat: CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hitelesített vásárlás
Apró, olcsó
Működik
Építés. Egy kis zaj
0 ×Jelentés
Petr, Spytihněvflag
Értékelve: 2023. 04. 07., változat: CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Fürdőszobai fűtőtestként vásárolták. Gyorsan felmelegíti a fürdőszobát, széles körű beállítási és programozási lehetőség, nagyszerű kialakítás. Csak a legjobb tapasztalataim vannak a cseh Concept márkával.
Tervezés, ellenőrzés, hatékonyság
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapest XVI. kerületflag
Értékelve: 2022. 12. 29., változat: CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hitelesített vásárlás
Felszerelés után egy órával le esett az előlap... gagyi 2 oldalas ragasztószalag fogja.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 10. 30., változat: CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Szép kinézete miatt döntöttem a megvásárlása mellett.
A termék sok mindent tud de ennek egy része számomra használhatatlan mivel az elhelyezése miatt (plafon és fal közelség) nem a reális hőmérsékletet mutatja. Így nem lehet úgy használni, hogy ki be kapcsoljon, tartva egy előre beállított hőfokot. Én nem is állandó fűtésre vettem. Zuhanyzás előtt pár perc alatt bemelegíti a fürdőt( kb 9 m2). Nagyon jól néz ki nem bántam meg a vásárlást!
Hátrányként értékelem, hogy csak távirányítőval üzemel, a távirányítóhoz semmilyen felfogató rendszer nincs, így elvesztése esetén használhatatlanná válik. Én mágnes csíkkal oldottam meg az állandó elhelyezését a falon.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15