Oldal frissítése

Vélemények: CONCEPT PN1001, rózsaszín

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CONCEPT PN1001, rózsaszín témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CONCEPT PN1001, rózsaszín termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CONCEPT PN1001, rózsaszín megvásárlása után te is írsz értékelést.
CONCEPT PN1001, rózsaszín - Elektromos reszelő
CONCEPT PN1001, rózsaszín
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 24., változat: CONCEPT PN1001, rózsaszín
Hitelesített vásárlás
Szörnyű, karácsonyi ajándéknak vettem előre. Egyáltalán nem indult vagy töltődött, de mivel egy hónappal karácsony előtt vásárolták - 30 napot kellett várni a reklamáció feldolgozására, egy új jött ugyanezzel a problémával, így nem tudom, hogy valaki viccel-e velem.
Nem fog elindulni
Nem tölthető fel
Ez semmi
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10