Oldal frissítése

Vélemények: Concept DF2011 Perfect Air Dark Wood

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Concept DF2011 Perfect Air Dark Wood témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Concept DF2011 Perfect Air Dark Wood termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Concept DF2011 Perfect Air Dark Wood megvásárlása után te is írsz értékelést.
Concept DF2011 Perfect Air Dark Wood - Aroma diffúzor
Concept DF2011 Perfect Air Dark Wood
Raktáron 1 db
16 890 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 20., változat: Concept DF2010 Perfect Air Light Wood
Hitelesített vásárlás
Az eredeti szándék az volt, hogy a gyermekszobában legyen egy diffúzor. De ez gyakorlatilag használhatatlan. Az óra úgy világít, mintha egy lámpa világítana. Kényelmetlen az alváshoz, mert sok fény van a szobában. Ha bluetooth-on keresztül szeretné bekapcsolni a pihentető zenét, a párosításkor hangos hangjelzés hallatszik. Elég hangosan ahhoz, hogy mindenki felébredjen a csendben. Ugyanez a helyzet az elszakadással is.
Nagy víztartály
Hangos ventilátor zúgás
Bluetooth kapcsolat hangos jellel
Az óra jobban világít, mint egy lámpagyújtó.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10