Oldal frissítése

Vélemények: Coleman Comfort Bed Single szürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Coleman Comfort Bed Single szürke témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Coleman Comfort Bed Single szürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Coleman Comfort Bed Single szürke megvásárlása után te is írsz értékelést.
Coleman Comfort Bed Single szürke - Felfújható matrac
Coleman Comfort Bed Single szürke
Raktáron 4 db
21 790 Ft
Kosárba
David, Odolena Vodaflag
Értékelve: 2024. 04. 30., változat: Coleman Comfort Bed Single szürke
Hitelesített vásárlás
Hihetetlenül rossz dolog. Kétszer kellett panaszt tennem. Az első alkalommal, amikor repedés volt - kicserélték "Új termékre". sajnos a másodikat is igényeltem, miután felfújtam, kb. 3 óra múlva felrobbantotta magát, és újra igényelnem kellett. Már nem akarom, de megint adtak egy újat a reklamáció után, ahelyett, hogy visszafizették volna a pénzt. Sajnálom.
semmi
Még mindig hiányzik, 2 igényelt!
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10