Oldal frissítése

Vélemények: CITIZEN RC World Time AT8234-85L

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CITIZEN RC World Time AT8234-85L témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CITIZEN RC World Time AT8234-85L termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CITIZEN RC World Time AT8234-85L megvásárlása után te is írsz értékelést.
CITIZEN RC World Time AT8234-85L - Férfi karóra
CITIZEN RC World Time AT8234-85L
Raktáron 1 db
258 190 Ft
Kosárba
Jiří, Stenoviceflag
Értékelve: 2023. 11. 10., változat: CITIZEN RC World Time AT8234-85L
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű
kiváló megjelenés, szebb, mint a képen
nagyszerű funkcionalitás, problémamentes DCF vétel velünk és automatikus korrekció minden este
abszolút pontosság, hosszú járástartalék (viseléskor teljesen feltöltve)
az emlékeztető problémamentes beállítása, valamint a cikk 1/2 részének szerszámok nélküli beállítása a bemutatáshoz bármikor lehetséges
automatikus nyári/téli időállítás, naptár, stb., vízálló - az órát de facto egyáltalán nem kell levenni a kézről.
általában nagy tapasztalattal rendelkezik a Citizen
sajnos a számlap "sisaty", a percmutató a számlap jobb oldalán még valahogy átfedésben van a percrészlettel az "egész" percnél, de a bal oldalon pontosan az "egész" percnél lévő részek között van, így első ránézésre nem egyértelmű, hogy melyik percről van szó. nagy kár és hihetetlen ebben az árkategóriában. A kérdés az, hogy a gyártás rendszerhibájáról van-e szó, vagy a Cseh Köztársaságban eladásra szánt termék "hibás" darabjáról.
végül nem hirdettem, és reménykedni fogok legalább a közmondásos hosszú távú megbízhatóságban.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10