Oldal frissítése

Vélemények: Christopeit Rowing machine Cambridge II Black Edition

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Christopeit Rowing machine Cambridge II Black Edition témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Christopeit Rowing machine Cambridge II Black Edition termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Christopeit Rowing machine Cambridge II Black Edition megvásárlása után te is írsz értékelést.
Christopeit Rowing machine Cambridge II Black Edition - Evezőgép
Christopeit Rowing machine Cambridge II Black Edition
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 01., változat: Christopeit Rowing machine Cambridge II Black Edition
Hitelesített vásárlás
Még a gyerekek is képesek kezelni a legalacsonyabb szintet. A legerősebb beállítás gyenge számomra, az ellenállás valószínűleg nem elegendő az edzett evezősök számára. Néhány perc után már érzem a kezem, de a pulzusom nem ment 120 fölé. Ez csak egy bungee-zsinór meghúzása. Nem fogom visszaadni, az otthoni gyakorláshoz elegendő.
4 beállítási szint
lövésszámláló, kalóriaszámláló
szilárd konstrukció
összecsukható, hogy kevesebb helyet foglaljon
csak 4 szint, az átkonfigurálás mechanikus
a legerősebb beállítás ellenállása gyenge
a kijelző leírása németül van
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20