Oldal frissítése

Vélemények: Choetech Folding computer bracket silver aluminum silicone

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Choetech Folding computer bracket silver aluminum silicone témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Choetech Folding computer bracket silver aluminum silicone termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Choetech Folding computer bracket silver aluminum silicone megvásárlása után te is írsz értékelést.
Choetech Folding computer bracket silver aluminum silicone - Laptop állvány
Choetech Folding computer bracket silver aluminum silicone
Raktáron > 5 db
6 590 Ft
Kosárba
Jiří, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 03. 08., változat: Choetech Folding computer bracket silver aluminum silicone
Hitelesített vásárlás
Tulajdonképpen egy funkcionális megoldás, ha a laptop kijelzőjét magasabbra szeretné emelni az asztalon, vagy ha a jobb levegőhöz való hozzáférés (hűtés) érdekében meg szeretné emelni a zárt notebookot. Az egyetlen dolog, amit egy kicsit jobban vártam, az az állvány pozíciójának rögzítése (valami jobb rögzítés az aljába vagy valami) - ennek az állványnak a megoldása a notebook súlyát használja a kiválasztott pozíció rögzítéséhez (a notebook nélkül gyakorlatilag nem tartja). Másik dolog, hogy ha a laptop billentyűzetén fekve szeretnénk gépelni, akkor az állványt kissé megmozgatjuk az ujjmozdulatok alatt - ami nem teljesen bizalomgerjesztő számomra - én személy szerint azonban nem tervezem így használni - ha nyitott laptop mellett használjuk, akkor külső billentyűzettel ajánlom (egyébként pl. a legmagasabban fekvő helyzetben a billentyűzet szöge nem nagyon alkalmas a gépelésre. ) Az utolsó panasz a csúszkák "eltúlzott" hossza, amelyeken a laptop áll - az én laptopom esetében (egy speciális zsanérmegoldás) ez megakadályozza, hogy a laptopot a 3 legalsó pozícióban nyitottan használjuk (a felső 3 rendben van). De ez a laptopnyílás speciális vágásának köszönhető (alacsonyabb pozícióban a fedél alja nyitáskor az állványnak ütközne - Asus Zephyrus sorozat). Ismétlem, nem terveztem, hogy így futtatom. Számomra az állvány teljesítette azt a célt, amiért megvettem. Fentebb csak azokat az apróságokat soroltam fel, amelyeket észrevettem.
Funkcionális és olcsó megoldás
6 lehetséges magassági beállítási pozíció
Kompakt állapotba összehajtható
A csomag tartalmaz egy hordtáskát is
Valamivel jobb helymeghatározó rendszerre számítottam.
0 ×Jelentés
Jan, Praha 5 - Smíchovflag
Értékelve: 2023. 01. 23., változat: Choetech Folding computer bracket silver aluminum silicone
Hitelesített vásárlás
Könnyű és összecsukható
A hajtogatás néha kicsit trükkös, mindkét lábát meg kell fognia, de ez csak egy nagyon apró hiba.
0 ×Jelentés
Vásárló, Brnoflag
Értékelve: 2022. 05. 03., változat: Choetech Folding computer bracket silver aluminum silicone
Hitelesített vásárlás
ennyiért teljesen rendben van
Nem látok semmilyen
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05