Oldal frissítése

Vélemények: ChoeTech Bicycle adjustable Stand for mobile-white

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ChoeTech Bicycle adjustable Stand for mobile-white témával kapcsolatban? Nálunk 19 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ChoeTech Bicycle adjustable Stand for mobile-white termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ChoeTech Bicycle adjustable Stand for mobile-white megvásárlása után te is írsz értékelést.
ChoeTech Bicycle adjustable Stand for mobile-white - Telefontartó
ChoeTech Bicycle adjustable Stand for mobile-white
Szállításra kész 2 db
6 490 Ft
Kosárba
Václav, Kuřimflag
Értékelve: 2023. 10. 04., változat: ChoeTech Bicycle adjustable Stand for mobile-white
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Szilárd konstrukció
0 ×Jelentés
Maxmilián, Veletinyflag
Értékelve: 2023. 07. 12., változat: ChoeTech Bicycle adjustable Stand for mobile-white
Hitelesített vásárlás
gyorskioldó
360°-os forgatás
rögzítési szilárdság
az egész mobilra kiterjed, így védelmet nyújt a kövek ellen.
Nincsenek paraméterek az alza, mint például, hogy milyen méretű mobiltelefon fog illeszkedni, de ez minden sugárzásra 4,7 és 6,8 hüvelyk között van
0 ×Jelentés
Jan, Nový Oldřichovflag
Értékelve: 2023. 07. 08., változat: ChoeTech Bicycle adjustable Stand for mobile black
Hitelesített vásárlás
Amikor először csomagoltam ki a tartót, egy nagy WOW volt. A tartó masszívnak tűnik, és még az én Samsung A52s5G-m is kényelmesen elfér egy tartós Spigen tokban. A lelkesedésem azonban a kerékpárra való felszerelés és az első tesztút után azonnal alábbhagyott. A szerelvény egy, a kormányhoz rögzített csuklóból és egy egyedi rögzítésből áll, amely hátul egy mélyedéssel és egy felüljáró anyával rendelkezik. Az aljzat és a bütyök közötti ízület önmagában szilárd, de a bütyökben látok egy nagy problémát. Szükségtelenül magas és sajnos viszonylag rugalmas. Az egész szerelvény a nehezebb telefonnal együtt éppen a magas csuklónál rezeg vezetés közben. A kérdés tehát az, hogy a felhasznált anyag olyan jó minőségű-e, hogy túléli, vagy megrepedezik. De ezt csak az idő fogja megmondani. Számomra nem venném meg ezt a tartót másodszorra, és inkább egy szilárdabb egydarabot választanék.
Az egyedi tartó szilárd kialakítása
Nagyon jól néz ki
A szerelvény rezeg vezetés közben
0 ×Jelentés
Milan, Poděbradyflag
Értékelve: 2023. 06. 17., változat: ChoeTech Bicycle adjustable Stand for mobile blue
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
ok
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10