Oldal frissítése

Vélemények: ChoeTech 67W A+C Charger, black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ChoeTech 67W A+C Charger, black témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ChoeTech 67W A+C Charger, black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ChoeTech 67W A+C Charger, black megvásárlása után te is írsz értékelést.
ChoeTech 67W A+C Charger, black - Töltő adapter
ChoeTech 67W A+C Charger, black
Raktáron > 5 db
14 690 Ft
Kosárba
Petr, Prahaflag
Értékelve: 2024. 04. 23., változat: ChoeTech 67W A+C Charger, black
Hitelesített vásárlás
Kiváló méretek utazáshoz. Gyorsan és megbízhatóan töltődik fel
0 ×Jelentés
Dušan, Praha 8flag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: ChoeTech 67W A+C Charger, black
Hitelesített vásárlás
Nagyon kompakt darab, különösen az amerikai utazásokhoz, ahol lecsatlakoztathatja az EU adaptert, és akkor ez egy jelvény, amely mindenhol elfér. Megbízhatóan tölti a laptopot, így azt hiszem, a 65 W tényleg megteszi. Az egyetlen hátránya, hogy maximális teljesítmény üzemmódban tényleg rendkívül felmelegszik, így egyáltalán nem lehet a töltőn tartani a kezünket. Viszont kezeli, és végül is feltölti a laptopot, de fogalmam sincs, hogy ebben a használati módban mennyi lenne a készülék valós élettartama, mert a hőmérséklet tényleg ijesztő.
Nagyon kicsi és kompakt töltő
65 W-ot igénylő laptopot tud tölteni
Ésszerű ár
Teljes terhelés alatt nagyon felforrósodik
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2024. 04. 14., változat: ChoeTech 67W A+C Charger, black
Hitelesített vásárlás
Először vissza akartam küldeni a túlmelegedés miatt, de az a tény, hogy végül csak alacsonyabb teljesítményre kapcsol, végül megértem, hogy a mini zsebméretű adó. Úgyhogy azt hiszem, megtartom.
Hihetetlenül kicsi és kompakt, tökéletes a hordozáshoz
Egy 65 W-os laptopot vagy két eszközt tud tölteni kevesebb energiával.
Hosszabb ideig tartó, teljes teljesítményen történő töltéskor (teljesen lemerült laptop) túlmelegszik, és átmenetileg alacsonyabb teljesítményre kapcsol.
0 ×Jelentés
Martin, Praha 6 - Bubenečflag
Értékelve: 2024. 02. 21., változat: ChoeTech 67W A+C Charger, white
Hitelesített vásárlás
Ha egy töltőt keres a szekrénybe vagy utazáshoz, és 67 W teljesítményre van szüksége (vagy 45 W + 10,5 W, ha mindkét port csatlakoztatva van), akkor ne keressen tovább, ez a legjobb, amit megvehet.
Tökéletes utazáshoz - lapos, mindössze 13 mm széles (ha az EU adaptert leválasztják), a többi méret is kellemesen kicsi.
Méretéből adódóan akár a bútorok mögé is csatlakoztatható, ahol a fal és a bútor között csak 2 cm hely van (ennél jobb töltőt erre a célra nem fog találni).
Ahhoz képest, hogy milyen kicsi, nagyon erős (67W), ami bőven elég a Samsung telefonok teljes sebességgel történő töltéséhez (a legújabbak nem támogatnak több mint 45W-ot), a teljesítménynek elegendőnek kell lennie az USB-C tápellátást támogató laptopok energiaellátásához (általában a specifikációkban 65W).
EU plug-in adapter - kihúzott állapotban az adapter nélkül is használható az USA-ban (támogatott feszültségek 100 - 240V), ami még egy okkal több, amiért ideális az utazáshoz.
2 port - USB-C és a régebbi USB-A port, így egyszerre töltheti telefonját és óráját vagy fejhallgatóját a másik portról; ha az eszköz mindkét portra csatlakoztatva van, akkor USB-C max 45W és USB-A max 10,5W (ezt figyelembe kell venni).
Inkább logikátlan furcsaság, mint negatívum: ha nincs csatlakoztatva semmilyen eszköz, és a töltő le van választva a tápegységről, a jelzőfény 2 percig világít (ha a készülék be van dugva, azonnal kialszik, mivel a maradékáram azonnal lemerül).
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10