Oldal frissítése

Vélemények: ChoeTech 10W Fast Wireless Charging Pad Panda Style

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ChoeTech 10W Fast Wireless Charging Pad Panda Style témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ChoeTech 10W Fast Wireless Charging Pad Panda Style termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ChoeTech 10W Fast Wireless Charging Pad Panda Style megvásárlása után te is írsz értékelést.
ChoeTech 10W Fast Wireless Charging Pad Panda Style - Vezeték nélküli töltő
ChoeTech 10W Fast Wireless Charging Pad Panda Style
Raktáron
6 390 Ft
4 540 Ft
Kosárba
Jan, Praha 10flag
Értékelve: 2024. 03. 13., változat: ChoeTech 10W Fast Wireless Charging Pad Panda Style
Hitelesített vásárlás
szép design gyermekek számára
rendkívül alacsony súly, így gyakran a töltő, ha nem terhelt, nem tartja a helyén, csak enyhén érintse meg a tápkábelt, vagy csak azért, hogy talán a hőmérséklet miatt (nap stb.) Kezdett egy kicsit csavarodni, és valahol esik.
Így miután kipróbáltam, bedobtam a fiókba, és amikor majd valami gyereknek vagy hölgynek akarok adni egy 20 CZK-t érő olcsó ajándékot, talán emlékezni fogok rá DDD
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 15., változat: ChoeTech 10W Fast Wireless Charging Pad Panda Style
Hitelesített vásárlás
Az akciós árért mindenképpen nagyon jó ajánlat, nem bántam meg, hogy többet vettem! Hosszabb távon is tökéletes a töltése. A panda minta nem feltűnó, viszont jól tartja a telefont. Tesztelve: iPhone 8, iPhone 11.
A panda minta miatt letörölni nehezebb. Sötét szobában ügyelni kell, hogy a töltést jelző LED fénye ne zavarjon. Ezek miatt nem vontam le pontot, csak infó.
0 ×Jelentés
Karolína, Nový Jičínflag
Értékelve: 2023. 03. 19., változat: ChoeTech 10W Fast Wireless Charging Pad Panda Style
Hitelesített vásárlás
Borzasztóan lassú, és a csatlakozó egy idő után nem fogadja a kábelemet.
0 ×Jelentés
David, Horní Bludoviceflag
Értékelve: 2022. 10. 10., változat: ChoeTech 10W Fast Wireless Charging Pad Panda Style
Hitelesített vásárlás
Csodálatos töltő. Mindenhol van ChoeTech töltőm. Az irodában, otthon a dolgozószobában, a hálószobában és a konyhában. Azt kell mondanom, talán a legjobb készülék, mert az ára miatt rengeteget vásárolsz belőlük.
Szép
Stabil
Ő tartja a telefont
Gyors (iphone 11 és airpods 2019)
vonzó a macska számára: DDDD
A zöld fény zavar, amikor alszom (hálószoba)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05