Oldal frissítése

Vélemények: CAT S62 Pro fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CAT S62 Pro fekete témával kapcsolatban? Nálunk 18 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CAT S62 Pro fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CAT S62 Pro fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
CAT S62 Pro fekete - Mobiltelefon
CAT S62 Pro fekete
Megszűnt
Jiří, Praha 3 - Žižkovflag
Értékelve: 2023. 07. 02., változat: CAT S62 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
Minden rendben.
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 05. 31., változat: CAT S62 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
Pénzkidobás - ha a telefon 5-6kba kerülne, azt mondanám, hogy oké, de egy 15k-s telefontól többet vársz. A rendszer borzalmasan működik - lassan reagál, a telefon időnként meg is akad, és nem reagál. A hőkamera valószínűleg jó, de egyébként a kamera nem készít túl jó képeket. A telefon 2-szer volt a panaszra - önkényesen kikapcsolva (az akkumulátor 70% -on), és csak a töltőhöz való csatlakoztatás után lehetett bekapcsolni, különben nem reagált. Most a második reklamáció után (új darab) eddig tart. Egy másik telefon vásárlása 5k-ért sokkal jobb szolgálatot tesz. Talán a pénzért legalább egy ideig kitart - az idő majd megmondja. Évek után adtam még egy esélyt a CAT telefonnak - első alkalommal csalódás - nem sokáig tartott, de a második tapasztalat után azt mondhatom - soha többé!
Hőkamera
Akkumulátor-üzemidő
Lassú
Kamera
Néha megakad, és egy ideig nem válaszol.
0 ×Jelentés
Michal, háj u duchcovaflag
Értékelve: 2022. 07. 16., változat: CAT S62 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
infravörös kamera
az s41-emhez képest ez szörnyű
a mikrofon nem működik
a telefon néha magától kikapcsol, és nem lehet bekapcsolni
Ennyi pénzért többet vártam ettől a telefontól
0 ×Jelentés
Jan, Praha 4 - Kamýkflag
Értékelve: 2022. 05. 08., változat: CAT S62 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
A telefon nagyon szép, kivéve egy nagyon fontos dolgot - gyakorlatilag nincs mit töltenem. Bármi, amiben van USB-C PD, nem hajlandó tölteni, kivéve laptoponként (de nagyon lassan töltődik a változás miatt). Több powerbank is van különböző gyorstöltési technológiával - az egyetlen dolog, ami „megbízhatóan” működik, az az, hogy az eredeti kábelt használom, és QCP-támogatással rendelkező USB-A foglalatból töltöm, de még ez sem 100%, és néha egyszerűen leáll. kicsivel később. Ez szinte használhatatlanná teszi a telefont, elvárható lenne, hogy legalább „normálisan töltsön USB-ről ([email protected] vagy valami hasonló) - padhiba, elindul a töltés, de aztán leáll. USB-C kábel (kétoldalas) segítségével feltöltve gyakorlatilag nincs semmi, csak egy power bank van otthon, ami egy az egyben (! ) egyetlen portot tud tölteni USB-C PD 20 W támogatással. 100 W-os vagy 60 W-os portról nem. Ugyanez vonatkozik a töltőadapterekre is, néhány USB-A-val és QCP-vel több szerencséd lesz. Szóval sok szerencsét. Kétségbeesetten ki akartam próbálni a vezeték nélküli töltést, de nem ment. Kiderültem, hogy a Qi-t egyáltalán nem töltik fel, amíg alapos kutatás után sok helyen ki van állítva, máshol nem. Általában nem érdekel a vezeték nélküli töltés, ez megmentené a helyzetet, hoppá. Van egy különbség az S62 és az S62 Pro között - hogy a Qi nem tölt fel minket, valószínűleg nem lenne olyan Pro. A pénzért valószínűleg csak annak ajánlom, aki hőkamerát használ, de talán mégis jobb, ha csak hőkamerát vesz. Ha személyesen visszaküldöm, meggondolom magam, nem vagyok messze tőle.
Valószínűleg nagyon tartós
Szuper a hőkamera
Jó fény
NINCS USB-C PD töltő. Sok sikert a töltéshez bármiről.
NINCS vezeték nélküli töltés (ez S62, nem PRO)
Lassan
Eléggé kiakadt.
Nehezen írnék, de várható volt
0 ×Jelentés
Pavel, Praha 4 - Chodovflag
Értékelve: 2022. 01. 05., változat: CAT S62 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
A második készülék automatikusan kikapcsol kb. 3 hónapos használat. Nagyon szomorú a 14k tel. az akkumulátor élettartama szintén nem sok. Remélem az S62 jobb lesz.
Telefon. Tartós és elég jó kamerával rendelkezik.
Az akkumulátor alacsony kapacitása gyorsan lemerül.
Néha beragad, és lassú, és nincsenek rajta játékok.
0 ×Jelentés
Vladimír, Dlhá nad Oravouflag
Értékelve: 2022. 01. 03., változat: CAT S62 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
Nem szoktam véleményt írni, de ezt nem veszem meg, hacsak nem kerül max. 300e
Semmi
Figyelembe véve egy hülye mobil árát,
FM rádió offline egyáltalán
Lassú
Nehézsúlyú
0 ×Jelentés
Viliam, Spišská Nová Ves 1flag
Értékelve: 2021. 01. 27., változat: CAT S62 Pro fekete
Hitelesített vásárlás
Az FW Android 11-re történő frissítése után a telefon jelentősen gyorsabb lett.
robusztus felépítés
kiváló akkumulátor-üzemidő
hőkamera
alkalmi szoftveres tétovázás
régi chipset
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15