Oldal frissítése

Vélemények: CASIO WS-1500H-1AVEF

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CASIO WS-1500H-1AVEF témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CASIO WS-1500H-1AVEF termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CASIO WS-1500H-1AVEF megvásárlása után te is írsz értékelést.
CASIO WS-1500H-1AVEF - Férfi karóra
CASIO WS-1500H-1AVEF
Pillanatnyilag nem elérhető
Jakub, Nasavrkyflag
Értékelve: 2024. 03. 08., változat: CASIO WS-1500H-1AVEF
Hitelesített vásárlás
Ez egy nagyon egyszerű és jól kinéző óra. Tetszik, hogy bár teljesen egyszerűek, mégis rendelkeznek ébresztő funkcióval, stopperórával és holdfázis méréssel. Az én esetemben valószínűleg soha nem fogom használni a FISH funkciót, de nem csalódtam a vásárlásban. Nagyon élvezem ezt az órát.
Fergeteges design
Egyszerű használat
Kellemes a kezeken
Teljes könnyű súly
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05