Oldal frissítése

Vélemények: Case Logic Bryker DSLR fényképezőgép táska (fekete)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Case Logic Bryker DSLR fényképezőgép táska (fekete) témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Case Logic Bryker DSLR fényképezőgép táska (fekete) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Case Logic Bryker DSLR fényképezőgép táska (fekete) megvásárlása után te is írsz értékelést.
Case Logic Bryker DSLR fényképezőgép táska (fekete) - Fotós hátizsák
Case Logic Bryker DSLR fényképezőgép táska (fekete)
Raktáron 2 db
17 290 Ft
Kosárba
Zdeněk, Příbramflag
Értékelve: 2024. 02. 18., változat: Case Logic Bryker DSLR fényképezőgép táska (fekete)
Hitelesített vásárlás
A Canon EOS 250D fényképezőgépem a 18 mm-55 objektívvel jól elfér a táskában. mm, teleobjektív (14 cm magas/7 cm átmérőjű) és töltő. A táska fedelének belső zsebében tartalék akkumulátorok, pendrive-ok, memóriapendrive-ok és egyéb kisebb felszerelések helyezhetők el. A külső oldalon egy nagy, tágas, cipzáras zseb található.
Tépőzáras válaszfalak, szabadon állítható.
A vállpánt elég hosszú, könnyen állítható és a táska széléhez rögzíthető a kényelmes hordozás érdekében.
A táska pántjának rögzítésére szolgáló csatok műanyagból készültek, bár elég erősnek tűnnek.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20