Oldal frissítése

Vélemények: Canpol babies cumisüveg melegen tartó, csíkos

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Canpol babies cumisüveg melegen tartó, csíkos témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Canpol babies cumisüveg melegen tartó, csíkos termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Canpol babies cumisüveg melegen tartó, csíkos megvásárlása után te is írsz értékelést.
Canpol babies cumisüveg melegen tartó, csíkos - Cumisüveg melegentartó
Canpol babies cumisüveg melegen tartó, csíkos
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 16., változat: Canpol babies cumisüveg melegen tartó, csíkos
Hitelesített vásárlás
"Canpol babák cumisüvegének termo fedele akár 3 órán át tartja a hőmérsékletet" - Nem tudom, honnan szerezte a gyártó, vagy hibás darab van, de ha vizet teszek a cumisüvegbe, akkor kb. 40 percig tartja a meleget, kívül valószínűleg nem is érdemes használni, azonnal kihűl. Nekem úgy tűnik, hogy az italok hűsítő hatásúak, így talán nyáron is használhatjuk 🙄 😃
Tehát talán a színek: D
Ne tartsd vissza a hőséget!
A cipzár nem záródik megfelelően - de működik
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15