Oldal frissítése

Vélemények: Canon i-SENSYS MF657Cdw

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Canon i-SENSYS MF657Cdw témával kapcsolatban? Nálunk 24 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Canon i-SENSYS MF657Cdw termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Canon i-SENSYS MF657Cdw megvásárlása után te is írsz értékelést.
Canon i-SENSYS MF657Cdw - Lézernyomtató
Canon i-SENSYS MF657Cdw
Raktáron > 5 db
149 190 Ft
Kosárba
Vásárló, Petrovice u Karvinéflag
Értékelve: 2024. 04. 24., változat: Canon i-SENSYS MF657Cdw
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Minden általam kért paramétert teljesít. És nem vagyok egyszerű felhasználó, ezt le kell szögeznem.
minden kétoldalas (nyomtatás és szkennelés)
dokumentumok "halmának" gyors beolvasása
Nehéz.
0 ×Jelentés
Jan, Bradlecflag
Értékelve: 2024. 04. 19., változat: Canon i-SENSYS MF657Cdw
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Jól nyomtat, másol és szkennel, remélem, hogy tartós, ez a második Canon MF nyomtatóm, és mindig is elégedett voltam vele.
Minden olyan funkcióval rendelkezik, amit egy otthoni irodai hálózatba kapcsolt multifunkciós gépben kértem.
A telepítés nem olyan bonyolult, mint ahogy azt egyesek leírják, csak ki kell választanom a Canon weboldalán, hogy mit szeretnék telepíteni, majd csak le kell töltenem a szükséges fájlokat, és az utasításoknak megfelelően telepíteni. Telepítse a teljes illesztőprogram-csomagot, különben lemarad a lapolvasó illesztőprogramjáról.
Bár manapság már nem szokás, javaslom, hogy telepítés és használat előtt olvassa el a részletes útmutatót, az interneten és cseh nyelven is megtalálható. Vagy legalábbis azok a témák, amelyekkel jelenleg foglalkozik.
Az is segíthet, ha behelyezi a mellékelt CD-t a meghajtóba (ha van ilyen), és eligazodik a részletes kézikönyvben, ahol megtanulja az összes beállítást és a használatot.
Ez egy meglehetősen fejlett eszköz, ezért az elején időt és energiát kell adnia neki, hogy sokáig tartson és jól szolgáljon.
Szerettem volna, ha a kezelőpanel oldalirányban forgatható és egy kicsit több érintésérzékenységgel rendelkezik, de még mindig használható.
0 ×Jelentés
Jiří, Uherský Ostrohflag
Értékelve: 2024. 04. 15., változat: Canon i-SENSYS MF657Cdw
Hitelesített vásárlás
Nyomtatás a csatlakoztatástól számított öt percen belül, minden beállítás közvetlenül a nyomtató kijelzőjén, finomhangolás később a böngészőn keresztül.
Nagyon intuitív beállítás
Nyomtatási minőség
Nyomtatási sebesség
0 ×Jelentés
Jan, Ostravaflag
Értékelve: 2023. 12. 30., változat: Canon i-SENSYS MF657Cdw
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Eddig csak PC-ről, androidos és ios airprintről próbáltunk nyomtatni. Minden rendben van. Majd meglátjuk, hogy megy a vizsgálat.
0 ×Jelentés
MUDr. Pavel Andres, Brnoflag
Értékelve: 2023. 12. 15., változat: Canon i-SENSYS MF657Cdw
Hitelesített vásárlás
Egyáltalán nem ajánlom senkinek, hogy megvásárolja ezt a típusú nyomtatót, ez egy nem beállítható, nem hatékony és lassú szemét, még a doboz is, amelyben érkezik, ergonómiailag teljesen használhatatlan.
Még nem találtam pozitívumot
a nyomtatóban lévő patronok hihetetlenül kevés ideig tartottak.
a szállítás utasítások nélkül, mi volt benne szívás
az internetről letölthető utasítások nem értelmesek, a nyomtatót nehéz beállítani, alapvetően nem sikerült beállítanom.
a wi-fi kapcsolat lassú, bár az előző nyomtatótípus nagyszerűen működött.
bár a félig teli patront ki kell cserélni, a félig teli patronnal való nyomtatást egyáltalán nem akarja engedélyezni, az előző típusnál nem volt probléma.
nagyon lassú felfutás és állandó értelmetlen elalvás
még a nyomtató csomagolásához is, a dobozt a DE - - L találta fel, szinte kiesik, amikor hordozod, az ötlet, hogy újra be kell csomagolni a dobozba, csak egy kitaláció, egyszerűen nem működik, érthetetlen.
Isten, és kitalálták a jelszavakat stb., de nem írták le őket sehova.
0 ×Jelentés
Radek, Praha 5 - Hlubočepyflag
Értékelve: 2023. 12. 12., változat: Canon i-SENSYS MF657Cdw
Hitelesített vásárlás
Gyors
kiváló kapcsolat az Apple-lel
elfogadható ár a minőséghez képest
körülbelül egy órába telt, amíg kicsomagoltam: -)
le kell töltenie a Canon vezérlőszoftverét. A Mac szabványos alapértelmezett illesztőprogramja nem rendelkezik az összes funkcióval.
0 ×Jelentés
Ondřej, Praha 10 - Záběhliceflag
Értékelve: 2023. 11. 23., változat: Canon i-SENSYS MF657Cdw
Hitelesített vásárlás
(Win10/11) A nyomtatót nem kell USB-kábellel csatlakoztatni. Ha van szabad port, akkor a LAN-hoz csatlakoztatható, egyébként WiFi-n keresztül. Ha rendelkezik DHCP-kiszolgálóval rendelkező WiFi routerrel (IP-címet rendel az eszközökhöz - nem kell manuálisan megadni az IP-címet), akkor a hálózatra való bejelentkezés után (a nyomtató kijelzőjének wifi ikonján keresztül)) bérli az IP-címet, amely a nyomtató kijelzőjének főoldalán lévő állapotfigyelőre kattintva láthatóvá válik. Most létre kell hoznia egy rendszergazdát a nyomtató felületén, amely lehetővé teszi, hogy később a számítógép böngészőjén keresztül beállítsa a nyomtatót. Kattintson a menüben a Menü - Kezelési beállítások (már.: 7654321 h.: 7654321) - Felhasználókezelés - Syst. Ember. Inf. Sett. - Rendszer. Ember. ID Válasszon egy 7 számjegyű azonosítószámot (nem lehet alapértelmezett) és egy 7 számjegyű PIN-kódot. Kattintson vissza a Kezelési beállításokhoz. Kattintson a License/Other - Remote UI Sett (Licenc/Más - Távoli felhasználói felület) gombra. - Távoli felhasználói felület - ON és a hozzáférés korlátozása ON. Most már csatlakozhat a webböngészőből a nyomtató IP-címéhez, ahol a Manag. ID és PIN a teljes beállítási fa megtekintéséhez. A következő lépésben le kell töltenie a nyomtató/fax/szkenner illesztőprogramokat. https://www.canon.cz/support/consumer/products/printers/i-sensys/mf-series/i-sensys-mf657cdw. html az illesztőprogramok fülön válassza ki a "[Your_system] MF657Cdw / MF655Cdw / MF651Cw többfunkciós eszközillesztőprogramok (generikus Plus UFR II nyomtatóillesztőprogram / generikus Plus PCL6 nyomtatóillesztőprogram / generikus Plus PS3 nyomtatóillesztőprogram / generikus ScanGear fax/szkenner illesztőprogram)", letöltés. Ha rákattint, a letöltés helye szerinti mappában fog kibontakozni. Keresse meg a kicsomagolt mappát (MF650CMFDriverV720xxx) illesztőprogramok és x64 (95%), vagy 32bit (5%). Ha rosszat választasz, a telepítés nem enged be, és a másikat kell megpróbálnod. Telepítse a teljes csomagot. A telepítés után a rendszerbeállításokban keresse meg a Nyomtató vagy szkenner hozzáadása lehetőséget. A windows 11: Kézi hozzáadás - Nyomtató hozzáadása IP-cím vagy állomásnév használatával. Adja meg a nyomtatón leolvasott IP-címet (ugyanabban a tartományban kell lennie (általában otthoni és kis hálózatok), vagy nagyobb hálózatban az útválasztásban nyitott útvonallal kell rendelkeznie). A nyomtató megjelenik a menüben, erősítse meg. Kövesse ugyanezt az eljárást a szkenner esetében. A webes felületen (vagy a nyomtató paneljén) jobb, ha beállítja a megosztási opciót (a hálózaton lévő eszközök látni fogják a nyomtatót), és az alapértelmezett papírforrást alapértelmezettről tálcára változtatja. Menü - Funkcióbeállítások - az összes Közös / Másolás / Nyomtató az 1. fiókban: ) Van még sok más is. Ennek az útmutatónak azonban pontosan le kell fednie az alapokat ahhoz, hogy minden az elvárásoknak megfelelően működjön.
Duplex színes nyomtatás és szkennelés
Hálózati forgalom (LAN/WiFi)
Zökkenőmentes megosztás kis és nagyvállalati hálózatokban egyaránt
Engedélyezi a scan-to-mail funkciót
Magas szintű alkalmazkodás
Alapértelmezett felhasználói azonosító: 7654321
Alapértelmezett jelszó: 7654321
A nyomtató a vállalati modellekkel közös operációs rendszert használ, tehát egy robusztus és sokrétű rendszerről van szó, és legalább egy alapbeállításon KELL átesnie, ami nem teljesen egyszerű és intuitív. (alább leírom a fényorientációs útmutatót)
a modellben szereplő dupla W a fax-támogatás: ), ha az MF657Cd-t kapja, nem veszít semmit.
A Windowsban nincsenek előre telepített illesztőprogramok, ezért az internetről kell telepítenie.
0 ×Jelentés
Libuše, Plzeňflag
Értékelve: 2023. 10. 25., változat: Canon i-SENSYS MF657Cdw
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Gyors rendelésfeldolgozás.
0 ×Jelentés
Kristýna, Louňovice pod Blaníkemflag
Értékelve: 2023. 08. 22., változat: Canon i-SENSYS MF657Cdw
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
nagyszerű, gyorsan szkennel, másol, jó
telepítés 10 percen belül, minden rendben
0 ×Jelentés
Jiří, Prahaflag
Értékelve: 2023. 08. 14., változat: Canon i-SENSYS MF657Cdw
Hitelesített vásárlás
Már 2 órája nálam van, és kész vagyok visszaadni. Ha nem vagy IT, ne vedd meg, és összességében olyan bonyolult bekötésekkel, vezérlésekkel rendelkezik, hogy örülni fogsz, ha megszabadulsz tőle.
sok funkció
a funkciók nem használhatók
bonyolult járművezetői keresés
kitaláltak egy jelszót és egy nevet, de nem tették sehova.
erősen nem ajánlott
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10