Oldal frissítése

Vélemények: CANDY FCT605XL Moderna

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CANDY FCT605XL Moderna témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CANDY FCT605XL Moderna termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CANDY FCT605XL Moderna megvásárlása után te is írsz értékelést.
CANDY FCT605XL Moderna - Beépíthető sütő
CANDY FCT605XL Moderna
Megszűnt
Lukáš, Studniceflag
Értékelve: 2024. 03. 27., változat: CANDY FCT605XL Moderna
Hitelesített vásárlás
Gyönyörű
Modern
Tágas
Átlátszó
Semmi
0 ×Jelentés
Kateřina, Ostrava-Hrabůvkaflag
Értékelve: 2024. 03. 17., változat: CANDY FCT605XL Moderna
Hitelesített vásárlás
Nagyon könnyen használható, csendes. Dicséret az Alza a nagyszerű választékért és a szuper szolgáltatásért 👍Mindig megbízhatóak vagytok. A <strong>személyre szabott, visszajelzéssel ellátott kezelésnek</strong> köszönhetően elkerülhetők a <strong>kihagyott foltok és szőrmaradványok.</strong>
Minden, megfelel annak, amit vártunk. Nem zajos és szuper design és nagyszerű ár.
semmi
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10