Oldal frissítése

Vélemények: CANDY CFT610/4N/1 Idea

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CANDY CFT610/4N/1 Idea témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CANDY CFT610/4N/1 Idea termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CANDY CFT610/4N/1 Idea megvásárlása után te is írsz értékelést.
CANDY  CFT610/4N/1 Idea - Páraelszívó
CANDY CFT610/4N/1 Idea
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
24 990 Ft
Kosárba
Robert, Česká Lípaflag
Értékelve: 2023. 09. 06., változat: CANDY CFT610/4N/1 Idea
Hitelesített vásárlás
Az árához képest ez egy szilárd termék.
A fény ragyoghatna fényesebben is.
0 ×Jelentés
Josef, Kolínflag
Értékelve: 2023. 03. 13., változat: CANDY CFT610/4N/1 Idea
Hitelesített vásárlás
A motorháztetőt a hátsó kipufogó miatt vettem meg, sajnos a kézikönyvben lévő piktogram szerint a hátsó kipufogó kör alakú, a motorháztetőn sajnos a hátsó kipufogó téglalap alakú. Az eredeti kimeneti burkolatok pontszerű bilincsekkel vannak rögzítve a burkolathoz, és ezek letörése nem egészen egyszerű, mivel a burkolat vékony, puha fémlemezből készült, és könnyen elhajlik.
A telepítés viszonylag egyszerű
A hátsó kivezetés nem klasszikusan kör alakú, hanem téglalap alakú, ami a kézikönyvben nem látható. Van egy kör alakú kivezetés piktogramja.
A konnektor dugóinak kitörése meglehetősen nehéz, még a környező vékony fémlemezzel együtt is, amely könnyen elhajlik.
0 ×Jelentés
Pavelflag
Értékelve: 2023. 03. 12., változat: CANDY CFT610/4N/1 Idea
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Összességében a Candy CFT610/4N/1-et jó terméknek értékelném, számos pozitív és negatívummal. A plusz oldalra sorolnám a recirkulációt, ami azt jelenti, hogy nincs szükség szellőzőre az épület külsejére, egy ledes lámpát a jobb megvilágítás érdekében főzés közben (bár lehetne egy kicsit szögletesebb, hogy a hátsó égőket is megvilágítsa), és mindent, ami az összeszereléshez szükséges a csomagban, ami megkönnyíti a telepítést. Ezenkívül alkalmas előregyártott lakásokhoz, ahol nem feltétlenül van lehetőség vízelvezető csatornára. A negatívumok közé tartozik a működés közbeni zajszint, amely zavaró lehet működés közben, valamint a vékony lemezek, amelyek hajlamosak lehetnek a deformációra. A szűrőcseréhez szükséges fedél felhelyezése is kissé nehézkes lehet. Összességében tehát azt mondanám, hogy ha elszívócsatorna nélküli lakáshoz keres motorháztetőt, akkor ez egy jó lehetőség, amely megoldást nyújt a konyhai szagok és gőzök elszívására, és megkönnyíti a konyhai munkát, de ne feledje, hogy zajos lehet, és van néhány tervezési hibája.
felépülés
vakított hátsó és felső kivezetés
minden, ami az összeszereléshez szükséges a csomagban
jó szívóerő
a hangja alapján - a melusine a lakásban
A LED lámpa nincs megdöntve
vékony lapok
a szűrőcsere fedelének rögzítése
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05