Oldal frissítése

Vélemények: CANDY CDIH 2D949

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CANDY CDIH 2D949 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CANDY CDIH 2D949 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CANDY CDIH 2D949 megvásárlása után te is írsz értékelést.
CANDY CDIH 2D949 - Beépíthető mosogatógép
CANDY CDIH 2D949
Raktáron > 5 db
135 890 Ft
Kosárba
Roman, Prahaflag
Értékelve: 2024. 03. 25., változat: CANDY CDIH 2D949
Hitelesített vásárlás
Több évig volt ilyen márkájú mosogatógépem, és minden probléma nélkül működött, ezért szerettem volna ugyanezt a modellt beszerezni.
Ezt a mosogatógépet semmiképpen nem ajánlom megvételre, a hátsó szintező lábak hiányoznak a csomagból. A Candy info sorban olvasható, hogy a mosogatógépet kissé hátrafelé kell dönteni, és hogy a lábak nem tartoznak hozzá. lehetőség van a lábak megrendelésére, de azokat külön kell fizetni, saját költségen.
Visszaviszem a mosogatógépet.
Nagyon rossz a kommunikáció a forródróttal, ahol a honlapjukra irányítanak, ahol a lábakat amúgy sem lehet megrendelni a pótalkatrészek között.
A lábak külső beszállítótól rendelhetők 440. -CZK-ért.
0 ×Jelentés
Lukáš, Telniceflag
Értékelve: 2024. 03. 12., változat: CANDY CDIH 2D949
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Még csak most kezdem el használni a mosogatógépet, de meglepett a megnövekedett zajszintje, de majd megszokom. A belső elrendezés 45 szélességben jó. Hiányzik valami fény (például a padlón), hogy a mosogatógép még működik (például szárít). Többször kinyitottam, miközben még száradt. A kijelzőn látható, de a tábla alatt van, akkor a tábla és az ajtó közötti résen keresztül nézem, hogy világít-e vagy sem, ez nem túl kényelmes. Talán még nem találtam meg a beállításokat.
Ára
Nincs állapotjelző LED/világítás/valami, ha zárva van
Hiánya hOn (ez olcsó, de wifi van mindenhol)
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 07., változat: CANDY CDIH 2D949
Hitelesített vásárlás
nagyon szépen mosogat
nem kaptunk hozzá használati utasítást
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05