Oldal frissítése

Vélemények: Campgo Shower 20l Lux

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Campgo Shower 20l Lux témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Campgo Shower 20l Lux termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Campgo Shower 20l Lux megvásárlása után te is írsz értékelést.
Campgo Shower 20l Lux - Kemping zuhany
Campgo Shower 20l Lux
Pillanatnyilag nem elérhető
Lenka, Praha 3 - Žižkovflag
Értékelve: 2024. 02. 12., változat: Campgo Shower 20l Lux
Hitelesített vásárlás
A táska masszívnak tűnik, tartós lehet. A felfüggesztést a heveder műanyag csőre való feszítésével erősítik meg. A pánton egy kényelmes fogantyú is található a megtöltött táska hordozásához (nem vág a kézbe). Az előlap színe fényesnek tűnik a képen, de valójában egy szép matt sötétzöld (khaki). A táska hátulja átlátszó. A többi kép megfelel a valóságnak. A melegvíztartály egy személy számára elegendő. A zuhany önfelszívó, de még így is elegendő a nyomás a végén lévő fúvókákban a zuhanyozáshoz. A zuhany vége csúszó, így szabályozhatja az áramlást, vagy átmenetileg elzárhatja a vizet - de a teljes lezáráshoz fel kell hajtania a zuhanyt, hogy ne csöpögjön.
működik és jól néz ki
könnyen tölthető és felakasztható, nem kell eltávolítani
A hőmérő a hátoldalon van, nem látható, ha a zuhany a falhoz van akasztva.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15