Oldal frissítése

Vélemények: Campgo Naga -3 °C

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Campgo Naga -3 °C témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Campgo Naga -3 °C termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Campgo Naga -3 °C megvásárlása után te is írsz értékelést.
Campgo Naga -3 °C - Hálózsák
Campgo Naga -3 °C
Megszűnt
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 02. 23., változat: Campgo Naga -3 °C
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Sajnos vállban szűk. Alatta és felette kényelmes, de valóban csak múmia pozícióban, ha az ember a mellkasára teszi a kezét. A cipzár már az elején szorult, második nyitásra szana-szét szakadt!
Nagyon jó meleg.
Az Alza szállítás embertelenül pazar! !! Késő este megrendeltem és valóban másnap reggel 6-kor jött az sms, hogy átvehetem! Lenyűgöző! !! !
Szűk!
0 ×Jelentés
Jan, Bohdalínflag
Értékelve: 2024. 02. 21., változat: Campgo Naga -3 °C
Hitelesített vásárlás
Körülbelül 181 cm vagyok, és jól elférek a hálózsákban. A hálózsáknak van egy húzózsinórja a fejed körül, így szépen átöleli a fejed, bár ez egy kicsit nehéz, ha már úgy be vagy zárva, mint egy múmia. Egy másik húzózsinór van a nyak körül + van egy megerősített anyag, amely megakadályozza, hogy a hideg levegő bejusson a hálózsákba a testhez. Még nem aludtam benne kint, de szerintem jobb lesz, mint az eddigi ( Willard wally )
ár/teljesítmény
nem alkalmas túrázásra ( nagy és nehéz )
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10