Oldal frissítése

Vélemények: Campgo Hammock Set Single

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Campgo Hammock Set Single témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Campgo Hammock Set Single termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Campgo Hammock Set Single megvásárlása után te is írsz értékelést.
Campgo Hammock Set Single - Hamaka
Campgo Hammock Set Single
Raktáron > 5 db
8 190 Ft
Kosárba
Petr, Senice na Hanéflag
Értékelve: 2023. 08. 25., változat: Campgo Hammock Set Single
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A függőágy kompakt, és minősége messze felülmúlja az árát A horgonykötelek módosításának köszönhetően a különböző szélességű és egymástól különböző távolságban lévő fák széles skálájához rögzíthető. Ugyanakkor néhány perc alatt rögzíthető a kötélben és a karabinerekben lévő előre elkészített füleknek köszönhetően. Hátrányként látom, hogy a függőágyban való lefekvés után a függőágy lecsúszik, és újra ki kell feszíteni, ezt többször is meg lehet ismételni, de mindig néhány másodpercig tart, amíg újra kinyújtja. A függőágyban való alvás közben le is ereszkedhet, a lábát a feje fölé helyezve, ami egy kellemetlen éjszakai felébredéshez és visszamozduláshoz vezet.
Egyszerű telepítés
Kompakt csomagolás
Széles elhelyezési lehetőségek
Ár-teljesítmény arány
Alkalmanként kényelmetlen alvás
Többször kell nyújtani
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05