Oldal frissítése

Vélemények: BWT Penguin 2,7 l fehér + 2 db szűrő, magnézium és cink

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BWT Penguin 2,7 l fehér + 2 db szűrő, magnézium és cink témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BWT Penguin 2,7 l fehér + 2 db szűrő, magnézium és cink termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BWT Penguin 2,7 l fehér + 2 db szűrő, magnézium és cink megvásárlása után te is írsz értékelést.
BWT Penguin 2,7 l fehér + 2 db szűrő, magnézium és cink - Vízszűrő kancsó
BWT Penguin 2,7 l fehér + 2 db szűrő, magnézium és cink
Raktáron 3 db
8 490 Ft
Kosárba
Vásárló, Pákozdflag
Értékelve: 2023. 08. 07., változat: BWT Penguin 2,7 l fehér + 2 db szűrő, magnézium és cink
Hitelesített vásárlás
Abszolút felhasználóbarát :) (a fedél kialakítása optimális a feltöltéshez, a kancsó az alakja miatt könnyedén elfér a hűtőajtóban). És nem utolsó sorban a víz íze sem kellemetlen, ellentétben több más víztisztító készülékkel ...
Nem tapasztaltam hátrányt
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15