Oldal frissítése

Vélemények: BUPI Kézszappan gyerekeknek zsályával 500 ml

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BUPI Kézszappan gyerekeknek zsályával 500 ml témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BUPI Kézszappan gyerekeknek zsályával 500 ml termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BUPI Kézszappan gyerekeknek zsályával 500 ml megvásárlása után te is írsz értékelést.
BUPI Kézszappan gyerekeknek zsályával 500 ml - Gyerek szappan
BUPI Kézszappan gyerekeknek zsályával 500 ml
Megszűnt
Josef, Blansko 1flag
Értékelve: 2023. 05. 09., változat: BUPI Kézszappan gyerekeknek zsályával 500 ml
Hitelesített vásárlás
Szeretném megosztani pozitív tapasztalataimat a BUPI antibakteriális zsályás gyermek kéziszappannal kapcsolatban. Ez a szappan nagyszerű termék azoknak a szülőknek, akik hatékony és biztonságos szappant keresnek gyermekeik tiszta és egészséges kezeihez. Ami a legjobban tetszik ebben a szappanban, az az antibakteriális hatása, amely segít a baktériumok és vírusok eltávolításában a kezeken. Természetes zsályakivonatot tartalmaz, amely antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és védi a kéz bőrét. A szappan nem tartalmaz durva vegyi anyagokat, és gyengéd a bőrhöz. A szappan másik előnye, hogy nagyon könnyű használni. Egyszerűen vigyen fel egy kis mennyiségű szappant a tenyerére, és dörzsölje finoman 20 másodpercig. Ezután alaposan öblítse le a kezét meleg vízzel. A szappan elég gyengéd a bőrhöz ahhoz, hogy ne okozzon irritációt vagy szárazságot. Ezenkívül a szappannak nagyon kellemes illata van, amely gyermeki és frissítő. Az 500 ml-es kiszerelés nagyon praktikus, mert sokáig kitart, és nem kell gyakran új kiszerelést vásárolni. Összességében mindenképpen ajánlom a BUPI kéziszappant gyermekeknek antibakteriális zsályával minden olyan szülőnek, aki biztonságos és hatékony szappant keres gyermeke tiszta és egészséges kezeihez. Ez egy nagyszerű termék nagyszerű áron, és teljesen elégedett vagyok vele.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10