Oldal frissítése

Vélemények: BuddyPhones Play+, világosszürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BuddyPhones Play+, világosszürke témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BuddyPhones Play+, világosszürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BuddyPhones Play+, világosszürke megvásárlása után te is írsz értékelést.
BuddyPhones Play+, világosszürke - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
BuddyPhones Play+, világosszürke
Pillanatnyilag nem elérhető
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 09. 18., változat: BuddyPhones Play+, rózsaszín
Hitelesített vásárlás
Egyértelműen a legjobb gyerek fejhallgatók között. Szép műanyagok és egyéb anyagok használtak. Rugalmasak, kompaktak és nem szivárognak sehova. A hangmegosztás remek dolog, mi például az autóban használtuk, ahol a második lány kábellel csatlakozott az elsőhöz, és egy tabletet néztek, és nem kellett a táblagépből hozzájuk vezető kábelt babrálni. Sajnos a gombok nem reagálnak egyértelműen. A párosítást pedig a bekapcsológombhoz hozzárendelni teljesen értelmetlen. Csak tartsa lenyomva egy másodpercig, amikor bekapcsolja, és a fejhallgató párosítási módba lép. Számtalanszor előfordult a lányommal, hogy ahelyett, hogy csak bekapcsolta volna a fejhallgatót, leválasztotta a párosítást, majd törölnünk kellett a készülékéről, és újra és újra párosítani.
Könnyű
Összecsukható
Az akkumulátor üzemideje
További jellemzők
Szivacsos gombok értelmetlen (de általános) leképezéssel
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10