Oldal frissítése

Vélemények: Buddy Toys BRC 14.612 Rock Climber

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Buddy Toys BRC 14.612 Rock Climber témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Buddy Toys BRC 14.612 Rock Climber termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Buddy Toys BRC 14.612 Rock Climber megvásárlása után te is írsz értékelést.
Buddy Toys BRC 14.612 Rock Climber - Távirányítós autó
Buddy Toys BRC 14.612 Rock Climber
Pillanatnyilag nem elérhető
Lukáš, Plzeňflag
Értékelve: 2023. 09. 13., változat: Buddy Toys BRC 14.612 Rock Climber
Hitelesített vásárlás
Az autó elsőre nagyon boldoggá tett - képes áthajtani az akadályokon és a fűben. Ez azonban csak egy hétig tartott. Fokozatosan elkezdtek leválni a műanyag alkatrészek, amelyeket (hiba volt) magam javítottam meg, hogy ne kelljen reklamálnom az árut: 1) A felfüggesztés és a tengelycsukló elkezdett kihullani - a rázott csavarok miatt - csavarok cseréje + törött műanyag kocsiborítás javítása. 2) Kanyarodás nem működött - eltört fogaskerekek a kormányműben (3D nyomtatóval megoldva) 3) Problémák tolatáskor - tolatási sebesség kb. fele 4) Hátsó kerék meghajtás megszűnt - javíthatatlan (feszültség megy a motorra, de nem mozog) Jelenlegi állapot - csak a kanyarodás működik (amit megjavítottam), előremenet csak az első tengelyen keresztül - az autó alig indul. Tekintettel arra, hogy az első két problémát saját segítségemmel javítottam, az áru már nem visszaváltható = kidobott pénz.
Auti jól néz ki
A terepen áthaladhatsz
Nagyon gyenge termékminőség
Műanyag kormányművek
Nincsenek pótalkatrészek
Javíthatatlan meghibásodás esetén
Gyenge minőségű platina alkatrészek
0 ×Jelentés
MUDr. Pavel Hajdušek, Praha 5 - Smíchovflag
Értékelve: 2018. 12. 28., változat: Buddy Toys BRC 14.612 Rock Climber
Hitelesített vásárlás
A hóban is képes közlekedni: )
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05