Oldal frissítése

Vélemények: Buddy Toys BEC 8211 FARM traktor + kocsi

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Buddy Toys BEC 8211 FARM traktor + kocsi témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Buddy Toys BEC 8211 FARM traktor + kocsi termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Buddy Toys BEC 8211 FARM traktor + kocsi megvásárlása után te is írsz értékelést.
Buddy Toys BEC 8211 FARM traktor + kocsi - Elektromos gyerek traktor
Buddy Toys BEC 8211 FARM traktor + kocsi
Raktáron > 5 db
73 990 Ft
Kosárba
David, Radoniceflag
Értékelve: 2024. 06. 06., változat: Buddy Toys BEC 8211 FARM traktor + kocsi
Hitelesített vásárlás
A termék hamarosan leállt előre, míg a hátramenet továbbra is működött. A kereset jól sikerült, de végül visszakaptuk a pénzt, mert a hiba háromszor is megismétlődött, és az Alza elfogadta a követelést. A második alkalommal az Alzának kellett fizetnie a javítást, mert a gyártó nem ismerte el a követelést. De a hiba megismétlődött. Ebből a tapasztalatból kiderül, hogy a termék megbízhatatlan, a gyártó problémás, de az Alza remek partner.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15