Oldal frissítése

Vélemények: Britax Römer Advansafix M i-Size Burgundy Red

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Britax Römer Advansafix M i-Size Burgundy Red témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Britax Römer Advansafix M i-Size Burgundy Red termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Britax Römer Advansafix M i-Size Burgundy Red megvásárlása után te is írsz értékelést.
Britax Römer Advansafix M i-Size Burgundy Red - Gyerekülés
Britax Römer Advansafix M i-Size Burgundy Red
Megszűnt
JUTEKO, spol.s r.o., Praha 3 - Žižkovflag
Értékelve: 2023. 12. 11., változat: Britax Römer Advansafix M i-Size Burgundy Red
Hitelesített vásárlás
Azért vettük meg az ülést, mert tetszett, hogy hátradönthető, és reményt adott arra, hogy hátradöntve kényelmes lesz az autóban alváshoz, és nem fog fejjel előre esni. a dőlés nem túl kifejezett, így nem tölti be a célját, és a fej továbbra is esik. és teljesen negatívan állok a polisztirol tetőkárpitos megoldáshoz. csak ragasztószalaggal van odaragasztva. így egy menetben kiesik, és a fedezék alatt szabadon van. ennyi pénzért eléggé szakszerűtlen megoldás. Nem venném újra ezt az ülést, és nem ajánlom.
az ülés szép
könnyű kezelhetőség
a lányom feje még az ülés visszahajtása után is előrebukik.
teljesen rossz minőségű a fejtámla / polisztirolt a ragasztószalag tartja, amely a fedél mosásakor azonnal lehámlott, így a polisztirol csak laza és kiesik.
0 ×Jelentés
Adéla, Sedlčanyflag
Értékelve: 2023. 06. 21., változat: Britax Römer Advansafix M i-Size Burgundy Red
Hitelesített vásárlás
eddig csak teszteltük és a megfelelő méretre állítottuk be, de nagyszerűen tart az autóban, és még a kicsi is jóváhagyta (nem akart kiszállni belőle, amikor megpróbálta a méretbeállítást), így meglátjuk, hogyan viselkedik hosszabb használat után.
szuper ülés
könnyű méretbeállítás
rendkívül könnyen rögzíthető az autóhoz, csak ki kell csomagolni és be kell kattintani az ülésbe, nem kell semmit sem vásárolni.
ez nem a termék hibája, hanem az eladóé, az alza rossz termékleírással rendelkezik, nem kell semmit sem vásárolnia, még az ülés rögzítéséhez szükséges isofix alapot sem, ők az egyetlen bolt, ahol ez a szarság szerepel a leírásban, és rosszul van besorolva.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10