Oldal frissítése

Vélemények: BRAUN SI 9188 EBK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BRAUN SI 9188 EBK témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BRAUN SI 9188 EBK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BRAUN SI 9188 EBK megvásárlása után te is írsz értékelést.
BRAUN SI 9188 EBK - Vasaló
BRAUN SI 9188 EBK
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 03. 23., változat: BRAUN SI 9188 EBK
Hitelesített vásárlás
Nincs rajta hőmérséklet szabályozási lehetőség, mert az a mondás, hogy minden anyaghoz jó a hőmérséklet beállítása a vasalónak. Igaz így nem éget meg semmit, de ennek az az eredménye, hogy olyan alacsony hőmérséklete van a vasaló talpnak, ami miatt sokkal nehezebb vele a vasalás. Sokkal könnyebb a kb. 15.000 Ft -os verziójával vasalni, amin van hőmérséklet szabályozás.
Nincs lehetőség hőmérséklet beállításra.
Drága
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 11. 16., változat: BRAUN SI 9188 EBK
Hitelesített vásárlás
17 év után a nagyszerű Philips vasalóm elhagyott, így másikat kellett keresnem. Tesztgyőztesként felkeltette az érdeklődésemet, de amit kaptam, annak semmi köze nem volt a minőségi vasalóhoz. Nem értem, hogyan dicséri őt bárki, akit nem zavarnak a tökéletlenül vasalt ruhák. Amikor a hátoldaláról vasaltam vele, még mindig láttam a vasalatlan ráncokat az arcán, két réteg szennyes egyáltalán nem vasalt. 1 ruhadarabot 10 percig vasaltam, hogy legalább elfogadható legyen. A kényes anyagok egyáltalán nem vasaltak - a vasalódeszka langyos volt, kevés gőzt adott. Ha tökéletesen kivasalt blúzokra, fodrokra, hajtásokra, ingekre, ruhákra van szüksége (amihez egy szárító egyszerűen nem elég), akkor máshol keressen.
nem kell beállítani a hőmérsékletet, de ez nem használ.
ne vasalj!
nagyon nehéz
az ár nem felel meg
nehezen kezelhető, viszonylag széles hegy
0 ×Jelentés
Marcela, Praha 13flag
Értékelve: 2021. 05. 02., változat: BRAUN SI 9188 EBK
Hitelesített vásárlás
Könnyűsúlyú
Nagy víztartály. A víz az egész vasalás alatt kitart.
0 ×Jelentés
Andrea, Jesenice u Prahyflag
Értékelve: 2020. 05. 08., változat: BRAUN SI 9188 EBK
Hitelesített vásárlás
A legjobb vasaló, ami valaha is volt, ezt a lányomnak szántam, az enyémet még jobban szeretem a zafírfényes vasalófelülettel, sajnos azt hiszem, hogy már nem gyártanak ilyet.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05