Oldal frissítése

Vélemények: Braun FaceSpa Pro 912

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Braun FaceSpa Pro 912 témával kapcsolatban? Nálunk 19 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Braun FaceSpa Pro 912 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Braun FaceSpa Pro 912 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Braun FaceSpa Pro 912 - Epilátor
Braun FaceSpa Pro 912
Raktáron > 5 db
64 190 Ft
Kosárba
Martina, Praha 6flag
Értékelve: 2022. 10. 08., változat: Braun FaceSpa Pro 912
Hitelesített vásárlás
Minden melléklet használható. Epilátor számomra a legjobb.
Sajnos kétszer kellett reklamálnunk az árut, kétszer kellett várnunk a javításra. Harmadszorra sem sikerült a kárigényt benyújtani, így 3,5 ezerért van otthon egy nem működő gépem, ami két éve nem működik. És ez egy hibás darab volt a kezdetektől fogva.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15