Oldal frissítése

Vélemények: Braun BT 7220

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Braun BT 7220 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Braun BT 7220 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Braun BT 7220 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Braun BT 7220 - Trimmelő
Braun BT 7220
Megszűnt
Peter, Bratislavaflag
Értékelve: 2021. 11. 24., változat: Braun BT 7220
Hitelesített vásárlás
Ha összehasonlítom az egy pengével, akkor az ég és a füst. Praktikus tartozékok, kiváló csomagolás, de különösen a borotválkozás összehasonlíthatatlan az egy pengével. Ha valaki egy penge megvásárlásán gondolkodik, van egy tanácsom - felejtsd el a crep-et, ez a braune összehasonlíthatatlanul jobb. Nekem szakállam és hosszabb szőrszálam van, most 5 percig borotválkozom, egy pengével még 20 és lassan kellett borotválnom a kecskét.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10