Oldal frissítése

Vélemények: Bowers & Wilkins Formation Wedge fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bowers & Wilkins Formation Wedge fekete témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bowers & Wilkins Formation Wedge fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bowers & Wilkins Formation Wedge fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
Bowers & Wilkins Formation Wedge fekete - Bluetooth hangszóró
Bowers & Wilkins Formation Wedge fekete
Raktáron 1 db
362 690 Ft
342 690 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 12. 14., változat: Bowers & Wilkins Formation Wedge ezüst
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A hangminőség volt a kiválasztás szempontja. Vásárlás előtt több készüléket is meghallgattam, ez volt az egyetlen, ami az elvárható módon szólt. Ilyen jellegű készüléket semmiképpen se elektronikus zenével próbáljunk ki, az nagyon megy nekik, de csak ez tudta Bocellit és Pavarottit is torzítás nélkül lejátszani.
Közép és magas tartományban a kialakításához képest szép, tiszta hang, 20 négyzetméteres szobát simán betölti a hangkép, hangerő bőven elegendő. Elektronikus zenében bajnok.
A telefonos applikáció használata kínszenvedés, legalábbis eleinte, amíg nem sikerül beállítani, hogy a rendelkezésre álló wifi csatornák közül melyiket használja a készülék stabilan és ne próbáljon hol ide, hol oda csatlakozni. Ehhez célszerű segítséget kérni olyantól, aki járatos az androidos szoftverekben. Az USB port csak szerviz csatlakozó, jack bemenet nincs, natívan nem tud Youtube-ról lejátszani, a stream csatornákra előbb-utóbb elő kell fizetni, mert az ingyenes mennyiség hamar elfogy. Nem kifejezett hátrány, de azzal tisztában kell lenni, hogy ez nem egy hordozható készülék, időbe telik amíg megtaláljuk a helyét a szobában (nálunk a sarokban van, szigorúan nem rátolva a falra) , és attól kezdve az lesz a pozíciója.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15