Oldal frissítése

Vélemények: BOSCH SPS4EMI10E Serie 4

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BOSCH SPS4EMI10E Serie 4 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BOSCH SPS4EMI10E Serie 4 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BOSCH SPS4EMI10E Serie 4 megvásárlása után te is írsz értékelést.
BOSCH SPS4EMI10E Serie 4 - Mosogatógép
BOSCH SPS4EMI10E Serie 4
Raktáron > 5 db
253 390 Ft
Kosárba
Petr, Beroun - Městoflag
Értékelve: 2024. 06. 06., változat: BOSCH SPS4EMI10E Serie 4
Hitelesített vásárlás
15 éve használjuk a BOSH mosogatógépeket - elégedett. Jó megoldása van Egy jól megtervezett belső elrendezés - fiók evőeszközöknek (aki kipróbálja, az nem akar mást), viszont meglepett az első sorban lévő fix tányértartó. régi mosogatógép, mindkét sor lehajtható, hogy nagy hely legyen a terjedelmesebb edények számára. A mosogatógépben van Wi-Fi, és természetesen a telefonon egy alkalmazás is, amelyen keresztül programokat lehet beállítani, letölteni, illetve a mosogatógép távirányítással indítható és vezérelhető. Viszont okosságának köszönhetően előfordulhat néhány hiba is - egyszer már keményen újra kellett indítanom a mosogatógépet (kihúzták a hálózatról) - nem reagált a gombnyomásra. Sajnos a vezeték alatt van egy mosogatógépünk és a hálózati kábel nem nagyon hozzáférhető. Egy 10 éves mosogatógépen egyszer sem kellett kihúznom a konnektorból. Ellenkezőleg, nagyra értékelem az automatikus ajtónyitást. A réginél reggel jött valaki mosogatógépet takarítani és még mindig olyan nyirkos és langyos volt minden. Az automatikus ajtónyitásnál minden sokkal szárazabb. Az ajtó becsukásakor kicsit meglepett, hogy a mosogatógép késleltetve reagál a kapcsoló megnyomására. Az ajtó bezárása után körülbelül 1-2 másodpercet kell várni. A zárás kicsit nehezebb, mint a régi mosogatógépnél (de ez nyilván az automatikus nyitás " adója" ). Ráadásul a réginél egyértelmű kattanás volt a zár zárásnál, itt megnyomod valahogy és valószínűleg be van zárva. Szilárd tabletták a mosáshoz, ez a mosogatógép gyakran nem oldódik fel teljesen egy 2 órás programban - tablettáról párnára váltottam és minden rendben van. Összességében valószínűleg elégedettség - a régihez képest természetesen szép új funkciók és szolgáltatások, másrészt vannak olyan hátrányok is, amelyeket meg lehet szokni. Amit nagyon értékelnék, az egy belső világítás lenne, de láthatóan a magasabb modelleknél csak ez van.
SZAMÁRSÁG
Jól megtervezett belső elrendezés - fiók evőeszközök számára
Telefonos alkalmazás a mosogatógép távoli működtetéséhez
Automatikus ajtónyitás
Az ajtó erősebben záródik, és nincs kattanás bezáráskor.
Már egyszer " újra kellett indítanom" - húzza ki a kábelt a hálózatból
A szilárd tabletták gyakran nem oldódnak fel teljesen egy 2 órás programban
Az ajtó bezárása után a mosogatógép bekapcsolása egy kis késéssel történik
A közlekedés rendben van, de semmi sem, amit dicsérni szeretnék.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05