Oldal frissítése

Vélemények: BOSCH MUMS2TW00

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BOSCH MUMS2TW00 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BOSCH MUMS2TW00 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BOSCH MUMS2TW00 megvásárlása után te is írsz értékelést.
BOSCH MUMS2TW00 - Konyhai robotgép
BOSCH MUMS2TW00
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 24., változat: BOSCH MUMS2TW00
Hitelesített vásárlás
A hiányzó gumírozott dörzsölő tartozékot leszámítva nem tudok elképzelni jobb robotot. A teljesítmény teljesen elegendő, még a "top" márkák sem fognak több W-ot produkálni. Ha nem kell egyszerre 10 kg lisztet feldolgoznia egy gyermektáborban, ez a robot megteszi a magáét. Vizuálisan és kivitelezés szempontjából nagyon tetszik a robotgép, jobban szeretem a kemény, becsületes műanyagot, mint a fotón krómnak látszó műanyagot, de tapintásra műanyag, ami a mai konyhai robotgépek többségének valósága, még a tízszer drágábbaké is. Azért vettem meg, mert elfér a konyhaszekrényemben, és nem is választhattam volna jobbat. Ami a többi fogantyút illeti, van egy extra just darálóm, és nagyszerűen működik, úgy darál néhány kiló szálkás marhahúst, mint semmi. Nem tudok a reszelőgépről, a turmixgépről és egyéb tartozékokról.
nehéz tésztát kezel - pizza, kenyér
alkatrészek vásárlási lehetősége
méretek - nem kell állni a soron, lehet tisztítani, ezekben a méretekben robotok nem más márka teszi
a húsdaráló nagyszerűen működik, de a húst kisebb darabokra kell vágni és érzéssel dobni
kialakítás - előre és hátrafelé dönthető, ha a fogantyúk be vannak szerelve
felveri a tojásfehérjét - nem voltam biztos ebben, mielőtt megvettem, de gyönyörűen kezeli.
az alkatrészek könnyen mosogatógépbe dobhatók
nem melegszik túl, így a teljesítmény nagyszerű
egy kicsit rosszabbul a ragacsos kenyértészta ciabatta, és azt hiszem, terjed, is, röviden ragacsos és zsíros - hagyja őket a falakon. Ez annak köszönhető, hogy a súrlódó rögzítés nincs gumírozva a kerület körül. Ha a gyártó elkezdi gyártani, én biztosan veszek egyet. Most egy kicsit érlelnem kell a robotot, amikor cibattát készít, és folyamatosan segítenem kell neki egy konyhai spatulával.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05