Oldal frissítése

Vélemények: BOSCH MUMS2AW00

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BOSCH MUMS2AW00 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BOSCH MUMS2AW00 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BOSCH MUMS2AW00 megvásárlása után te is írsz értékelést.
BOSCH MUMS2AW00 - Konyhai robotgép
BOSCH MUMS2AW00
Megszűnt
Zdeněk, Praha 9flag
Értékelve: 2024. 03. 08., változat: BOSCH MUMS2AW00
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
20 év után az eredeti Bosch robot eltűnt. Ugyanezt az olcsóbbat vettük 2 hónappal ezelőtt csereként, és 2 hónap után elment. Ez a második vásárlás 2 hónapon belül. Különbségek: A korábbi modellekkel ellentétben nincs kábeltartó és kábeltekercs sem = a mindennapi használat során útban van. Műanyag burkolatú, így nehéz megmondani, hogy milyen lesz az élettartama, de a zajra pozitív hatással van = halkabb (ha néhány órán keresztül habverővel veri a habot, meg lehet mondani). Nem kompatibilis tartozékok a korábbi modellekkel = különösen a rozsdamentes acél tálak használhatatlanok, ami nagy hiba. A "tartományon" spórolt = korábban a motort pontosan a megállás előtti pozícióban forgatták és állították meg, hogy parkolási helyzetben a lehető legkevésbé terhelje a csapágyakat, ugyanakkor könnyen szétszerelhető legyen = ez hiányzik, és egy tapasztalatlan házvezetőnek gondot okoz a robot sérülés nélküli szétszerelése. Ugyanakkor a belső kialakítás eltérő, más-más simítással, így a fém habverő, amelyet felver vagy horoggal felhúz, nagyon forró lesz. Olyannyira, hogy egyrészt kárt tesznek a tésztában vagy a felvert anyagban (a fagylaltalap jelentősen felmelegszik ahelyett, hogy kihűlne), másrészt amikor kiveszed a habverőt, általában megégeted magad"-( Az elmúlt 2 hónapban 2 db robotgép a Boschtól. Ez a modell tehát érezhetően csendesebb, mint az eredeti. 3 használati kísérlet után tudja, hogy visszamegy, és a 60 napos visszatérési garancia pénzkidobása.
halkabb, mint a régebbi modell
csak részleges kompatibilitás a régebbi modell tartozékaival (húsdaráló nem, rozsdamentes acél tál nem, szeletelő igen, ezek a tartozékok 10-szer annyiba kerülnek, mint a robot, ezért ne dobja ki őket).
inkompatibilis tartozékok az előző modellel (rozsdamentes acél tál használhatatlan)
nincs "hatótávolsága", azaz nem forgatja a forgórészt a stabilizáló helyzetbe, ezért sérül.
nincs sem csörlője, sem zsinórtartója, így nehéz kezelni, amikor minden reggel ki akarja venni a szekrényből, hogy felverje a tojásokat.
még a penge tengelyén is felmelegszik
0 ×Jelentés
Vásárló, Hribsko Stezeryflag
Értékelve: 2023. 12. 07., változat: BOSCH MUMS2AW00
Hitelesített vásárlás
Made in Germany
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 19., változat: BOSCH MUMS2AW00
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű, csendes működés, tökéletesen és pillanatok alatt felver mindent a tálban. Már összekeverte a tésztát, a salátát és a kenhetőt, minden gond nélkül. Csak ajánlani tudom
csendes működés
keveréskor mindent a tálba vesz, nem kell zavarni a robotot
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 03. 06., változat: BOSCH MUMS2AW00
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Szükségem volt egy dagasztó gépre
Jó minőség elérhető áron
Nem tapasztaltam
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2021. 12. 21., változat: BOSCH MUMS2AW00
Hitelesített vásárlás
Nagyon stabil, remek gép.
Nincs ilyen.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15