Oldal frissítése

Vélemények: Bosch MUM9BX5S65

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bosch MUM9BX5S65 témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bosch MUM9BX5S65 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bosch MUM9BX5S65 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Bosch MUM9BX5S65 - Konyhai robotgép
Bosch MUM9BX5S65
Szállításra kész > 5 db
380 590 Ft
Kosárba
Tomáš, Brandysekflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: Bosch MUM9BX5S65
Hitelesített vásárlás
Rendben.
még semmi
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vásárló, Příbramflag
Értékelve: 2021. 12. 18., változat: Bosch MUM9BX5S65
Hitelesített vásárlás
A készülék nem egészen olyan jó, mint amilyennek mondja magát. Ezt a modellt a beépített súlya miatt választottam. Ma már biztosan más márkát választanék. Ha igazán nagy mennyiséget főz, akkor ez egy jó segítő, egyébként inkább mosás, mint főzés. Az alumínium alkatrészek meglehetősen kellemetlenül megleptek. Mixer vagy citromsütőgép használata esetén a dagasztótálat fel kell szerelni (valószínűleg a biztonság kedvéért), hogy ha a tésztát a tálba tesszük, ne tudjunk a gépen semmit sem csinálni.
Megjelenés
Tekercselő kábel
Keverő anyaga üveg
Beépített súly (hozzávetőleges)
Rozsdamentes acél tál
Súly (stabilitás)
A legnagyobb csalódás, hogy a húsdaráló anyaga alumínium. Nem mosogatógépben mosható.
a turmixgép fedele munka közben leesik. A rossz pengék nem sokat kevernek, amikor egy sűrű keveréket kevernek, buborékot csinál, és üresen keveri.
A citrusgép jó, sajnos a probléma akkor jelentkezik, amikor a kiöntésnél nincs kiöntőcső és a lé mindenhol van.
A hajtómű (a csiszológéphez csatlakozó adapter) belül szintén alumíniumból készült. Körülbelül a 20. használat után a fogaskerekek fogai letöredeztek.
Reszelőt csak kemény sajthoz, különben mindenhol szétmorzsolódik, és már nem lehet reszelni. Kis darabokban ugyanez történik. Az egész burkolatot a szétrobbanás veszélye fenyegeti.
A kijelző melletti gombot, amelyhez nem nyúlok, elmosta a víz.
Az eszköz első használatakor vazelin kerül a keverékbe. A felesleges vazelint kipréseljük, és a hőmérséklet emelkedésével szétmorzsolódik, fekete darabkákat szórva a keverékbe. Azt javaslom, hogy a tésztát első alkalommal készítsük el, majd dobjuk ki.
A dagasztóhorog nem ér el mindenhová, néha segítenie kell, hogy a tészta leváljon a tálról.
Az árat nem tartom mínusznak. Ha minőséget akarsz, fizess érte, de itt nem fogod megkapni.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20