Oldal frissítése

Vélemények: Bosch MSM6M622

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bosch MSM6M622 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bosch MSM6M622 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bosch MSM6M622 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Bosch MSM6M622 - Botmixer
Bosch MSM6M622
Raktáron
48 590 Ft
40 390 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 11., változat: Bosch MSM6M622
Hitelesített vásárlás
Azért választottam új pálcikát, mert a 800 W-os Tefalunk már nem tudott forró zabkását felhabosítani. A drágább Braun és a Bosch opció között döntöttem. Végül a Bosch nyert, mert ettől a márkától mindig magas minőséget várok. Eleinte izgatott voltam az egyszerű dizájn és a könnyű kezelhetőség miatt, de miután kipróbáltam, nagy csalódás ért. Keverés közben olyan hangokat adott ki, mint egy légkalapács, az 1000 W-os teljesítmény nagyon kétes volt, és egyenesen olvadt a cefrében, és azonnal felmelegedett. A probléma a rosszul megtervezett keverőlapátban van, amin nincsenek lyukak, csak ilyen apró barázdák, így a keverendő anyagnak nincs módja áramolni, és többé-kevésbé a lapátok belső része eltömődik, a keverő csak küzd vele és felforrósodik. A zabkása darabos volt. Hatalmas csalódás számomra, egy csúcsterméket vártam ettől a márkától és ezen az áron. A többi tartozékot ki sem próbáltam, becsomagoltam a turmixgépet, visszavittem, és vettem egy drágább, de erősebb és jobban feldolgozott Braunt. Csatolok egy fényképet az összehasonlításhoz: )
Egyszerű és letisztult design
Könnyű kezelhetőség (egygombos teljesítményszabályozás, kattintás-mechanizmus)
Meglepően alacsony 1000 W-os teljesítmény (800 W-os Tefal turmixgéphez hasonlóan)
Zajos - keverés közben olyan hangokat adott ki, mint egy légkalapács
A keverő láb nagyon rossz kivitelezése - a massza nem tud áramlani, és a keverő küzd vele.
Gyorsan felmelegszik
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10