Oldal frissítése

Vélemények: BOSCH KGN397ICT

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BOSCH KGN397ICT témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BOSCH KGN397ICT termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BOSCH KGN397ICT megvásárlása után te is írsz értékelést.
BOSCH KGN397ICT - Hűtőszekrény
BOSCH KGN397ICT
Raktáron > 5 db
309 990 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 03., változat: BOSCH KGN397ICT
Hitelesített vásárlás
Tágas, ujjlenyomatmentes felület prstů👍🏼
A hűtőszekrény alsó fiókjának kihúzása nem egészen ideális, mindig "elakad" egy kicsit az ajtó tömítésénél, még akkor is, ha eléggé nyitva van.
0 ×Jelentés
Pavel, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 05. 19., változat: BOSCH KGN397ICT
Hitelesített vásárlás
A hűtőszekrény szép, és belül jól elrendezett, de hűtés közben nagyon kellemetlen hangos, éles hangot ad ki. Először kb. 10 percig normálisan hűl, majd a hang felerősödik, és a következő 10 percben úgy nyöszörög, mint egy kis traktus, főleg este, amikor csend van, nagyon idegesítő. Még egy technikust is rendeltem közvetlenül a Bosch szervizből, hogy nézze meg, de ő azt mondta, hogy nem tud semmit sem tenni. Nagyon sajnálom, hogy nem küldtem vissza a vásárlástól számított 14 napon belül, most már nem lehet mit tenni.
nagyon kellemetlen és hangos hűtési hang
0 ×Jelentés
Petr, Nové Město na Moravěflag
Értékelve: 2023. 03. 28., változat: BOSCH KGN397ICT
Hitelesített vásárlás
Csendes, karbantartásmentes és tágas.
0 ×Jelentés
Tomáš, Uherský Brodflag
Értékelve: 2023. 03. 21., változat: BOSCH KGN397ICT
Hitelesített vásárlás
Olyan hűtőszekrényt választottam, amely a nappali közelében van - a prioritás a csendes működés volt, amivel teljes mértékben elégedett vagyok. A belső tér logikusan van kialakítva és nekem megfelel, a polcok helyzete állítható. A palacktartó eltávolítható. A hűtőszekrényt a hátul lévő csúszdának köszönhetően könnyű kezelni. Ellenőrizze előre, hogy hűtőszekrénye befér-e a liftbe. Személy szerint nem illett rám, és nagyon értékeltem a szolgáltatást, hogy az Alza elhozta a lakásomra.
Nagyon csendes (nem tudom, hogy ő hogy van vele)
Tágas, logikusan elrendezett polcok
Világítás
Görgők a könnyebb kezelhetőség érdekében
0 ×Jelentés
Ondřej, Rumburk 2-H. Jindřichovflag
Értékelve: 2022. 12. 14., változat: BOSCH KGN397ICT
Hitelesített vásárlás
Ez egy igazán szép készülék. A hűtőszekrény belsőleg jól szervezett. Tökéletes megvilágítás, világos kijelző a fagyasztó és a hűtő hőmérsékletének beállításával. Elhanyagolható zajszint. Ez egy nagy és nehéz hűtőszekrény, javaslom, hogy vegyen egyet, amelyik kivehető és telepíthető.
A hűtőszekrény nagyon csendes
Jól szervezett belső térrel rendelkezik
Nagyon szép design
A hőmérsékletek megfelelnek a beállításoknak
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 11. 01., változat: BOSCH KGN397ICT
Hitelesített vásárlás
8 év után a régebbi Bosch hűtőszekrényem a mennybe ment. Mindvégig tökéletesen működött, aztán hirtelen. egy hangot se. Ahelyett, hogy drága javítást fizettem volna a kevés alkatrész miatt, úgy döntöttem, hogy új hűtőszekrényt veszek, és a pozitív tapasztalatok után természetesen a Bosch-t. Az új hűtőszekrény nagyobb és tágasabb, és ha egyszer megszokja a Bosch vezérlését, akkor az új, ugyanezen márkájú hűtőszekrénnyel sem lesz gondja. Nagyra értékelem a bal oldali ajtó nagyon egyszerű összeszerelését, még egy laikus is meg tudja csinálni. De csillagkulcsokat kell szerezned. A hűtőszekrény vízmértékkel történő szintezésekor jó ötlet lenne egy 22 jku-s villáskulcsot is becsomagolni a hűtőhöz, nem mindenkinek van otthon. A hűtőszekrény 162 kWh/év (a régi hűtőszekrényem 147 kWh/év), de ez nem olyan nagy különbség. Remélem, legalább olyan sokáig kitart, mint a régi. Addig is a Bosch biztosan kínál olyan innovációkat, amelyek még tovább csökkentik a fogyasztást. A hűtőszekrény tökéletesen hűt, nagyra értékelem az érintőképernyőt a hőmérséklet beállításához. A riasztó elég hangos (ha elfelejtjük becsukni az ajtót), és a régi hűtőszekrényhez hasonlóan nagyra értékelem a vákuumos ajtócsukást. Számítson arra, hogy a minőségért többet kell fizetnie, de megéri. Ezenkívül értékelni fogja a nagyon csendes működést, amelyet a nappalival összekapcsolt konyhasarokban nem fog hallani. A hűtőszekrényre két év extra garanciát fizettem, akárcsak a régi hűtőszekrényre. A régi hűtőszekrényen nem használtam, de a biztonság kedvéért. Egy háztartás működtetése hűtőszekrény nélkül manapság elképzelhetetlen, különösen melegebb időben. Mindenkinek ajánlom ezt a hűtőszekrényt, akár ezt, akár egy másik Bosch-t választja. Csak bedugja és elfelejti. Azt teszi, amit tennie kell - hűteni/fagyasztani. És nagyon jól.
tágas hűtőszekrény sok tárolóhellyel
bárki megváltoztathatja az ajtónyílás tájolását a mellékelt utasítások szerint.
olvasható kijelző a hűtőszekrény ajtaján az azonnali tájékoztatás érdekében
tökéletesen hűti és fagyasztja, német minőség
tökéletesen illeszkedik a konyhaszekrénybe, gond nélkül nyílik
hiányzik a cseh nyelvű utasítás, de ez nem olyan nagy probléma, az interneten letölthető.
magas és nehéz, legalább 2 emberre van szükség a kezeléshez és a felállításhoz, ezért kényelmesebb külön fizetni a behozatalért és a telepítésért.
"Az Alza szerkesztőségének megjegyzése - köszönjük a figyelmeztetést és elnézést kérünk, az utasításokkal kapcsolatban közvetlenül az ügyfélszolgálat munkatársaink fogják felvenni Önnel a kapcsolatot."
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 04. 07., változat: BOSCH KGN397ICT
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A régi 15 éves hűtőt kellett cserélni és a Bosch minőségét és ár/érték arányát találtam a legjobbnak.
Kapacitás, total no frost, alacsony zajszint és fogyasztás, extra tulajdonságok (gyors fagyasztás, állítható hőmérséklet, nyítás és hőmérséklet riasztás) , minőség, 5 év garancia
nincs
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10