Oldal frissítése

Vélemények: BOSCH KGN367WCT Serie 4

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BOSCH KGN367WCT Serie 4 témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BOSCH KGN367WCT Serie 4 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BOSCH KGN367WCT Serie 4 megvásárlása után te is írsz értékelést.
BOSCH KGN367WCT Serie 4 - Hűtőszekrény
BOSCH KGN367WCT Serie 4
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
353 390 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 06. 23., változat: BOSCH KGN367WCT Serie 4
Hitelesített vásárlás
csendes működés
praktikus térelrendezés
áttekinthető kijelző
egy fogantyú és nem csak néhány mélyedés a nyitáshoz
a polcok szilárdan néznek ki
semelyik
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 24., változat: BOSCH KGN367WCT Serie 4
Hitelesített vásárlás
A nyílást a jobb oldalról a bal oldalra tudtam átállítani az utasítások nélkül, de ez másfél órába telt. Néhány csavar nagyon szoros volt.
Az árához képest a hűtőszekrény nagyon szép, és remélem, hogy sokáig fog szolgálni minket.
nem voltak angol és cseh nyelvű utasítások, így amikor bedugtam, a hűtő elkezdett csipogni, és nem tudtam, mit tegyek, így végül megnyomtam a kijelzőn a riasztást, és leállt.
a fiókok körül sok műanyag van, amit valószínűleg nehezebb lesz tisztítani a jövőben, mint az eddig megszokott klasszikus fiókokat.
0 ×Jelentés
Eva, Přerov - Přerov I-Městoflag
Értékelve: 2023. 12. 01., változat: BOSCH KGN367WCT Serie 4
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A hűtőszekrény eddig remek vételnek tűnik. Azt akartam... A-t akartam az energiahatékonyság szempontjából, de a magasság és a szín korlátozta /fehéret akartam és 200 cm-nél alacsonyabbat/, így végül a C-t választottam. A hűtőszekrény nagyon csendes, alig hallom. Amikor a szuperfagyasztó be van kapcsolva, csak halkan süvít. A működtetés nagyon egyszerű, bár a kézikönyv cseh nyelven van. A webről töltöttem le/. Belül tágas, a polcok könnyen átrendezhetők igény szerint. A fagyásmentes funkció nagyszerű, a régi hűtőmben nem volt ilyen, és idegesítő volt a fagyasztó leolvasztása. Mindenképpen ajánlom a vásárlást minden érdeklődőnek.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 11. 03., változat: BOSCH KGN367WCT Serie 4
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
kifinomult tároló létesítmények
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 29., változat: BOSCH KGN367WCT Serie 4
Hitelesített vásárlás
A Bosch hűtőszekrény lenyűgözött a kialakításával, a helykínálatával és az elrendezésével. Amit kifogásolnék, az a nem működő riasztó a fagyasztó részen. Hadd mondjak egy példát: A fagyasztó ajtaja nyitva maradt (kevesebb, mint 1 cm rés), és a riasztó nem szólalt meg, ami azt jelzi, hogy az egyes fiókokon és ajtókon fagyott a fagy! A másik dolog az, hogy a hűtőszekrényhez nem lehet Wi-Fi-n keresztül csatlakozni, de ez engem nem zavar annyira.
Dizájn
Terület
Elrendezés
Riasztás
Frost
Wi-Fi-é
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10