Oldal frissítése

Vélemények: Bosch GAS 12-25 PL Professional 0.601.97C.100

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bosch GAS 12-25 PL Professional 0.601.97C.100 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bosch GAS 12-25 PL Professional 0.601.97C.100 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bosch GAS 12-25 PL Professional 0.601.97C.100 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Bosch GAS 12-25 PL Professional 0.601.97C.100 - Ipari porszívó
Bosch GAS 12-25 PL Professional 0.601.97C.100
Raktáron > 5 db
76 990 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 30., változat: Bosch GAS 12-25 PL Professional 0.601.97C.100
Hitelesített vásárlás
Nagy teljesítményű segédeszközt keres, amely megkönnyíti a munkáját a műhelyben, a csarnokban vagy az építkezésen? Ebben az esetben válasszon egy Bosch Professional ipari porszívót. Könnyedén kezeli az olyan felületeket, mint a kemény és sima padlók. Száraz és nedves porszívózásra egyaránt alkalmas. A nedves tisztítás során a padló közvetlenül érintkezik a vízzel. A padlóra vizet visznek fel egy oldatot, amely feloldja a szennyeződést. A porszívó visszaszívja a szennyeződést az előkészített tartályba, és a padló alaposan megtisztul. A nedves tisztítási módszer kemény és sima felületek, például csempe és linóleum tisztítására alkalmas. Minden hulladékot gyűjtőedényben gyűjtenek. A designt a kék szín hangsúlyozza. A Bosch GAS 12-25 PL Professional 0.601.97C.100 ipari porszívó legfontosabb jellemzői A Bosch Professional ipari porszívó kemény és sima padlókhoz készült Tisztítás típusa: A porszívó a következő típusú porszívóhoz tartozik: - A porszívó a következő típusú porszívóhoz tartozik: nedves és száraz tisztítás Porszívó vezérlése: a testen A minőségi szűrőrendszer erősíti a HEPA-szűrőt A hulladéktartály kapacitása 21 l A Bosch Professional ipari porszívó méretei: 45,3 × 38 × 48,3 cm (hxszxsz) Súlya 9 kg-nak felel meg A megfelelően felszerelt porszívóval garantált a kellemes takarítás élménye A Bosch Professional ipari porszívó egyesíti a minőségi kialakítást a nem kívánt szennyeződések hatékony felszívásával. Könnyedén kezeli a műhelytörmeléket, például a fűrészport. A Bosch professzionális ipari porszívó könnyen kezelhető a gépen található gombok segítségével. A csúcskategóriás szűrőrendszer hozzáadott HEPA-szűrővel rendelkezik. Az allergiások és asztmások számára a HEPA-szűrő nagyszerű választás, mivel képes hatékonyan felfogni az allergéneket, beleértve a port, a polleneket és a poratkákat. Jobb levegőminőséget biztosít az otthonban. A Bosch professzionális ipari porszívó a könnyű porszívózáshoz szükséges felszerelést tartalmazza. A mellékelt tartozékok fokozzák a felhasználói élményt, és lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozza ki Bosch Professional ipari porszívójából. A kínált porszívó alapkiterjesztése az ún. Résfúvóka, amely megkönnyíti a nehezen hozzáférhető helyekre való bejutást. A porszívó a nedves-száraz tisztítófúvókának köszönhetően a száraz és a nedves szennyeződésekkel is megbirkózik. Gombák: nedves-száraz tisztítás és réselt fogantyú: hosszabbító csövek és tömlők Teljesítmény bemenet: 1250 W
működik
valószínűleg elégedett
Bosch alkalmazások
Bosch Professional
Bosch
nem DeWALT
nem Black and Decker
nem Parkside
nem kínai márka
Vettem, és ez porszívózik
görgők
tömlők
előszűrő
HEPA szűrő
mellékletek
dobozok
műanyag
fém
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15