Oldal frissítése

Vélemények: Bosch BBS611MAT

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bosch BBS611MAT témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bosch BBS611MAT termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bosch BBS611MAT megvásárlása után te is írsz értékelést.
Bosch BBS611MAT - Álló porszívó
Bosch BBS611MAT
Raktáron > 5 db
149 990 Ft
Kosárba
Michaela, Praha 9flag
Értékelve: 2024. 04. 19., változat: Bosch BBS611MAT
Hitelesített vásárlás
Tökéletes szívóteljesítmény. Nagyon szép megjelenésű. A Bosch akkumulátora minden készülékében azonos, így a lemerülés után azonnal használhat egy másodikat. 10 év motorgarancia. Nem a legolcsóbb, de a minőség megéri.
nagy teljesítmény
Megjelenés
akkumulátor
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 19., változat: Bosch BBS611MAT
Hitelesített vásárlás
aukcióról vettem 800-ért, így azt mondanám, hogy elégedett vagyok, bár nincs más kiterjesztésem, de a fő elég.
letépi a linóleumot a padlóról
0 ×Jelentés
Jiří, Koldínflag
Értékelve: 2022. 10. 09., változat: Bosch BBS611MAT
Hitelesített vásárlás
Az olcsó porszívókkal szerzett tapasztalatok után a Bosch-ot választottuk. A 7-10K árkategóriába tartozó készüléket választottuk, ami igazán porszívózik, mert ahogy a feleségem mondja: „Olyat szeretnék, ami felszedi a hagymahéjat a földről”. Szerettük volna a lámpákat a fúvókában és a csatlakozásban, ami nem kelt bizalmat egyetlen termékben sem, de a motor tolóerejét és a karbantartást nem igénylő szűrőt szerettük volna. Hamarosan meglátjuk, mennyire lesz karbantartásmentes. Tökéletesen ellátja a feladatát, odáig, hogy aggódom érte. Mióta megvan, senki nem húzott elő klasszikus porszívót, és csak egy seprőgépre vágytunk a kandallók köré.
Egy Bosch akkumulátor, amely száz évig lesz kapható
Erős lépés
Praktikus fali tartó
Minőségi szerkezet
10 év céges garancia a motorra
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20