Oldal frissítése

Vélemények: Boll Stellar bal, Levander

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Boll Stellar bal, Levander témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Boll Stellar bal, Levander termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Boll Stellar bal, Levander megvásárlása után te is írsz értékelést.
Boll Stellar bal, Levander - Hálózsák
Boll Stellar bal, Levander
Raktáron > 5 db
40 190 Ft
Kosárba
Andrea, Jílové u Prahyflag
Értékelve: 2018. 07. 25., változat: Boll Stellar jobb, Levander
Hitelesített vásárlás
ssMég nem próbáltuk ki, a lányaim két hét múlva érkeznek. De jól néz ki, szép anyag, a méret pont megfelelő (felpróbáltam, 165 cm vagyok, a lányaim eddig 150, de nem számítok rá, hogy sokkal túlnőnek rajtam), minden el van rejtve, van még egy kis hely.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20