Oldal frissítése

Vélemények: Bodyglove NAVIGATOR+ 11'0"x34"x5,4"

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bodyglove NAVIGATOR+ 11'0"x34"x5,4" témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bodyglove NAVIGATOR+ 11'0"x34"x5,4" termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bodyglove NAVIGATOR+ 11'0"x34"x5,4" megvásárlása után te is írsz értékelést.
Bodyglove NAVIGATOR+ 11'0"x34"x5,4" - Sup
Bodyglove NAVIGATOR+ 11'0"x34"x5,4"
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 06. 12., változat: Bodyglove NAVIGATOR+ 11'0"x34"x5,4"
Hitelesített vásárlás
A fényűző paddleboard, ezeket az árnyalatokat leszámítva, semmi panaszra. Ne vásároljon olcsó szemétládákat, menjen biztos bejáratott márkákra.
3x uszony (a rögzített egy idő után elveszik vagy megfullad)
masszív hátizsák kšandamával és három fogantyúval, mely megbízhatóan bírja a 15 kg-ot
szilárd kétfokozatú szivattyú nyomásmérővel - 3 perc alatt szivattyúzzák
tömör duralumínium lapát, három részből álló favéggel, de 180 cm-ig két rész is elegendő, a harmadik rész otthon maradhat: )
hátizsákba/hátizsákba pakolás/kicsomagolás 15 mp alatt, úgysem kell összeállítani, csak belegabalyodik a szabályba
a fújás körülbelül 3 percig tart
vízálló telefonzseb - 3 fokos markolat erős pvc-ből
telefonzsinór a lábon, hogy a tábla ne lebegjen - mindkét oldalon tépőzárral
A tábla stabil és nagyon gyors egy emberrel a táblán
bevett szörf márka Body Glove - esetleg a garancia meghosszabbítása, ha egy személy regisztrál egy társadalmi csoportba
a tábla körülbelül 30 percig szárad erős napfényben (15 percig mindkét oldalon)
Tépőzáras fogantyú az iváshoz
fogantyú a tetején
A lapát önmagában úszik, de csak a benne lévő levegőnek köszönhetően, így nem sokáig bírja a víz felett, mert pár perc múlva bejut a víz és a lapát megfullad. Szükséges habszivacs hüvely vásárlása fuldokló lapátok ellen - Alza is van a kínálatban
a deszka oldalán lévő szivattyúhoz vezető csőnek nincs pattintó fogantyúja és szivattyúzáskor lassan lecsavarodik, be kell állítani a szivattyú megfelelő helyzetét, hogy ne csavarodjon ki
a víztartó csak egészen keskeny palackokhoz alkalmas, a klasszikus 1,5 l-es palackot nem fogja elvinni. A tépőzárról a fogantyút sem lehet levenni, keményen van varrva - az a gond, hogy vízzel át van áztatva és több órán keresztül szárad, míg a deszka többi része szinte azonnal megszárad - külön javaslom a gőzölést és a szárítást hogy a tábla azonnal tárolható legyen
Túl keskeny és kicsi a vízhatlan zseb, és csak okostelefon fér bele, ha beleteszed a kulcsokat, csak megkarcolod a telefonon az üveget, más nem fér bele. Azt javaslom, vegyen egy másik vízálló táskát több dologhoz.
A hátizsák belül deszkával igazán nagy, 1 m magas, 50 cm széles. Akinek kevés a helye a lakásban, annak gondja lesz a tárolással: )
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15