Oldal frissítése

Vélemények: Bo-Camp Table Fan with Clamp Flex ABS - fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bo-Camp Table Fan with Clamp Flex ABS - fehér témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bo-Camp Table Fan with Clamp Flex ABS - fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bo-Camp Table Fan with Clamp Flex ABS - fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
Bo-Camp Table Fan with Clamp Flex ABS - fehér - Ventilátor
Bo-Camp Table Fan with Clamp Flex ABS - fehér
Megszűnt
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 05. 25., változat: Bo-Camp Table Fan with Clamp Flex ABS - fehér
Hitelesített vásárlás
A tervező dilettáns, a kivitelezés minősége a kínai sonkának felel meg. Ha a markolat ésszerű lenne, akkor jó eszköz lenne. Komikus az az elképzelés, hogy ez egy sátortartozék, amelynek túl kell élnie az adásokat / mozgásokat / napsütést. Ez a shunt szétesik, ha rosszul nézel rá. Vagy valaki a szobában csak Chuck Norrisra gondol. Az irodába akartam menni, és most inkább a panaszosztályon kell szenvednem. Egy hónapnyi védekezés, hogy egyáltalán miért bontottam ki az árut. Kevesebb stressz, mint amennyi szükséges ahhoz, hogy nyolcast operáljunk, rálépjünk a nyolcezresekre, vagy sünnel rákényszerítsük a gilisztát, hogy utódokat szüljön. Ne vedd meg!
a ventilátor halk és éjszaka is a leglassabb üzemmódban használható (valószínűleg).
ez egy szép elektromos hulladék, amely támogatni fogja a kínai gazdaságot
A klip nagyon gyenge kialakítású, eltört
a műanyagot nézve nem csoda - a vékony műanyagot és a csavart benne
a klip kinyitása - még ha működik is, valamiért nagyon vékony (ami valószínűleg nem fogja elviselni a ventilátor súlyát)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05