Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Vélemények: Bluetouch BT800

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bluetouch BT800 témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bluetouch BT800 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bluetouch BT800 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Bluetouch BT800 - Elektromos roller
Bluetouch BT800
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 07. 17., változat: Bluetouch BT800
Hitelesített vásárlás
.
Megbízhatatlan
Akarat
Alacsony tartósság
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
David, Brnoflag
Értékelve: 2022. 01. 06., változat: Bluetouch BT800
Hitelesített vásárlás
Ami a motoros oldalt illeti, eddig elégedett, hatótáv, sebesség, gyorsulás, hegymászás tekintetében megfelel az elvárásoknak minden ok. Csak 10% feletti emelkedésnél veszíti el a levegőt, és a sebessége csökken 20 km/h alá. Rosszabb azonban az első felfüggesztés villa, a fő összecsukható csukló és a kormány összecsukása minősége. Ezen alkatrészek mindegyikében jelentős a holtjáték, és az egész kormány hosszirányban inog. Ez eléggé nem biztonságossá teszi a rollerezést és 40km/h felett nem merek vele menni. A fékek egy fejezet önmagukban, a látszólag rossz minőségű tárcsák miatt az első és a hátsó fékek egyenetlenül fékeznek, ami éles rándulást okoz. Ez gyakorlatilag használhatatlanná teszi az első féket, a hátsó féket pedig nagyon óvatosan kell behúzni. Várom, hogy idővel ellaposodik-e egy kicsit, de valószínűbb, hogy a lemezeket cserélni kell. Nagy kár, hogy egy elég erős és egyébként kellemes robogónak vannak fent leírt betegségei. Újonnan vettem az Alzán akciósan 29 ezer alatt, játéknak magamnak és a fiamnak, ennek a célnak némi átalakítás után megfelel.
Erős motor, enyhébb dombok még egy srácnál is 85kg-ot nem vesznek észre
Kellemes gyorsulás
Nagy akkumulátor kapacitás
Az összecsukható mechanizmus laza
Első felfüggesztés játéka
Will a kormányban
Hullámos tárcsák – csikorgó fékek
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vásárló, Ceske Budejoviceflag
Értékelve: 2019. 05. 07., változat: Bluetouch BT800
Hitelesített vásárlás
sebesség (túl gyors)
viszonylag egyszerűen kezelhető
angol nyelvű kézikönyv
érdekes tapasztalat (nem felelt meg az elvárásoknak)
ár (nem éri meg a többi vita miatt)
Helytelenül mutatja az akkumulátor állapotát
kevesebb “mozgás“ a robogó összecsukható részén, ha még kisebb ütéseken is áthalad
a hatótáv számomra sokkal kisebbnek tűnt a megadottnál (nem tudom megítélni, mert az akkumulátor állapota mindig tele/feltöltött állapotban volt)
zavaros beállítások, nincs kézikönyv
súly + méretek
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10