Oldal frissítése

Vélemények: BLIZ - MATRIX SMALL Matt Powder Pink Brown w Rose Multi Cat.3 - 52107-49

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BLIZ - MATRIX SMALL Matt Powder Pink Brown w Rose Multi Cat.3 - 52107-49 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BLIZ - MATRIX SMALL Matt Powder Pink Brown w Rose Multi Cat.3 - 52107-49 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BLIZ - MATRIX SMALL Matt Powder Pink Brown w Rose Multi Cat.3 - 52107-49 megvásárlása után te is írsz értékelést.
BLIZ - MATRIX SMALL Matt Powder Pink Brown w Rose Multi Cat.3 - 52107-49 - Kerékpáros szemüveg
BLIZ - MATRIX SMALL Matt Powder Pink Brown w Rose Multi Cat.3 - 52107-49
Megszűnt
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 07. 25., változat: BLIZ - MATRIX SMALL Matt Powder Pink Brown w Rose Multi Cat.3 - 52107-49
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Számtalan sportszemüveget próbáltam már különböző sportágakban, és ezek szépen illeszkednek hozzám, ráadásul gyönyörűen néznek át. A láthatóság nagyszerű a különböző fényviszonyok mellett, amikor pl. az erdőn keresztül, és ez árnyék + ragyogó nap, ahol folyamatosan felvettem és levettem a szokásos szemüvegemet, hogy lássam. A szellőzőnyílások is nagyszerűek, így nem izzadsz a szemüvegedben. A lencsék és a szemüveg elülső része miatt vettem ezt a kisebb méretet, de a szemüveg lábai az oldalakon csúcsosodnak, és talán egy kicsit szélesebbre/nagyobbra mehettem volna. Ennek ellenére a szemüveg még 2 óra gyaloglás után sem nyomott meg. A szemüveg jó minőségűnek tűnik, de már egy ideje megvan, így majd meglátjuk. Mindenképpen ajánlom őket. Csak vigyázzon erre a kisebb méretre, amely kisebb női (vagy gyermeki) fejhez/archoz alkalmas.
A szemüveg minősége
Gerenda és lábak állítható
Üveg minősége
Szellőzőnyílások
Ára
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20